ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
14.6.2013 | 23:44

Η απόρριψη του με σκοτώνει.

Εδώ και 2 χρόνια κάπου έχω κολλήσει με κάποιον, Γιάννη τον λένε. Είναι δύο χρόνια μεγαλύτερος από εμένα και δεν έχει θελήσει ποτέ μέχρι τώρα να προσπαθήσουμε μαζί, μήπως και γίνει κάτι. Απλά αδιαφορεί. Αυτό που νιώθω δεν μπορώ να το περιγράψω ακριβώς αλλά το νιώθω. Και επίσης θέλω να τον νιώσω. Δεν ξέρω αν θα γίνει αυτό ποτέ ή όχι. Το πιο πιθανό είναι να βρω κάποιον άλλον αλλά και πάλι δεν θα ναι το ίδιο γιατί ακόμα κολλημένη με αυτόν θα είμαι, όσα χρόνια και αν περάσουν. Τον έχω καψουρευτεί και αυτός δεν δίνει δεκάρα. Είναι άδικο να βασανίζομαι. Δεν μπορώ να προχωρήσω έτσι.
2
 
 
 
 
σχόλια
εσυ είσαι αυτή που συχνα πυκνά γραφεις για Γιάννη? Φοβαμαι εντωμεταξύ μηπως τα διαβάζει ο δικός μου Γιάννης και με υποψιάζεται... Μεγαλο κακό οι Γιάννηδες. Ξέρεις κάτι? μην ξοδεύεις τα ακριβότερα σου συναισθήματα για μια κατάσταση που δεν αξίζει, που το μόνο που σου ανταποδίδει είναι στενοχωρια. Θα ρθει κάποια στιγμή αυτός ο ένας που θα τ αξίζει και εσύ θα τα έχεις ξοδεψει... βλακεία δεν είναι?
Δεν νομίζω να υπάρχει μόνο μια κοπέλα που να γράφει για Γιάννη, αλλά μπορεί να είμαι και εγώ αυτή. Από την στιγμή που δεν μπορώ να τα πω σε εκείνον, έχω ανάγκη να τα πω κάπου. Μεγάλο κακό δεν λες τίποτα. Ένα σωρό ονόματα και μεις πάμε και κολλάμε σε κάποιον που τον λένε Γιάννη. Πράγματι έτσι είναι όπως τα λες, βλακεία είναι, όντως. Μια μέρα θα το ξεπεράσω δεν μπορεί. Θα σταματήσω να ενδιαφέρομαι για αυτόν κάποτε. Και ελπίζω αυτό το κάποτε να είναι στο σύντομο μέλλον.
Scroll to top icon