ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
18.6.2013 | 21:21

Κιτσαριό

Απλά δεν αντέχω να μη το πω, τόσο συχνά που το βλέπω. Όσοι (άντρες) βγαίνετε στο δρόμο με σαγιονάρες για έξοδο (καφές, μπαρ, κλαμπ), είστε απλά γύφτοι. Λυπάμαι αλλά το θέαμα είναι τόσο κιτς, τόσο γύφτικο και αντιαισθητικό. Ναι είναι καλοκαίρι, αλλά εκτός αν γυρίζεις από μπάνιο ή πας για μπάνιο, είναι τραγικελαφικό.Άντρας ο γράφων.
8
 
 
 
 
σχόλια
1) Τα ελληνικά προϊόντα.2) Μιλάω Ελληνικά.Μάθετε τη διαφορά ορισμένοι (ιδίως αν πάτε να το παίξετε έξυπνοι) και σταματήστε να τσακώνεστε για ανούσια πράγματα, άλλο θέμα ήθελα να θίξω με την "εξομολόγηση" αυτή!
Σ'έχουν ταράξει στις αρνητικές και νομίζεις ότι είναι τυχαίο;Νευράκια; Αν ήταν να νευριάζω με την κάθε πικραμένη στο internet... :ΡΥΓ: Προσπάθησε κι άλλο με τα "χαχα", σχεδόν μας έπεισες!
Άσ' το βρε μανταμίτσα, μη δικαιολογείσαι! Εδώ και μέρες προσπαθείς αλλά τίποτα... δεν πειράζει! :)Και καλά, εγώ έχω εξεταστική και είμαι όλη μέρα μέσα, εσύ άμα λείπει το μωρό σου κλεισμένη τη βγάζεις;
Scroll to top icon