Μετά την περσινή επιτυχία του 1ου Margiora Backyard Festival, τα πολιτιστικά δρώμενα επανέρχονται με ακόμα μεγαλύτερη ένταση. Είτε μπροστά, στο bar, είστε στο πιο ατμοσφαιρικό vibe της πίσω αυλής που από πέρσι έχει μεταμορφωθεί από τα χέρια του μοναδικού Soteur, ένα είναι σίγουρο: φέτος θα έρχονται μοναδικά πράγματα.

 

2ο Μαργιώρα Backyard Festival: Όσα δεν πρέπει να χάσεις το καλοκαίρι στην Κύθνο

 

Στην πίσω αυλή στήνεται και πάλι το θερινό σινεμά που από πέρσι αγαπήσαμε και όπου παρέα με φρεσκοψημένο pop- corn και δροσιστικό ποτό, είναι σίγουρο θα δούμε αριστουργήματα. Ταινίες τελευταίας διαλογής σε συνεργασία με την πλατφόρμα του Cinobo, ό,τι καλύτερο μας έφερε το τελευταίο Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους της Δράμας αλλά και μια special θεματική ενότητα κλασσικών ταινιών που «μυρίζουν» καλοκαίρι, είναι αυτό που ακριβώς θέλουμε για ένα διαφορετικό βράδυ στο νησί.

 

2ο Μαργιώρα Backyard Festival: Όσα δεν πρέπει να χάσεις το καλοκαίρι στην Κύθνο

 

O Ηλίας Φουντούλης και ο Άγγελος Σπηλιόπουλος προσγειώνονται στις αρχές Αυγούστου στη Μαργιώρα με μια παράσταση που σίγουρα θα φέρει περισσότερο γέλιο από το «Τόσο Όσο» υπόσχεται ο τίτλος της.

 

Ένας ακόμα καλλιτέχνης θα αποβιβαστεί με την κιθάρα του στην πίσω αυλή της Μαργιώρας για μια μοναδική μουσική βραδιά. Ο λόγος για τον Σπύρο Γραμμένο, ο οποίος θα μας παρουσιάσει τις μουσικές του όπως μόνο εκείνος ξέρει.

 

Στα μέσα του Ιουλίου, ο Φοίβος Δεληβοριάς μαζί με τη μπάντα του θα στήσουν ένα μεγάλο πάρτι στην πλατεία της Μαργιώρας, με ελεύθερη είσοδο, σε ένα live βασισμένο σε όλη την πορεία του αγαπημένου τραγουδοποιού, με ηλεκτρισμό αλλά και συγκίνηση.

 

2ο Μαργιώρα Backyard Festival: Όσα δεν πρέπει να χάσεις το καλοκαίρι στην Κύθνο

 

Λίγες μέρες μετά, το bar της Μαργιώρας καταλαμβάνει ο Pan Pan το μετατρέπει σε μια «Ανισόπεδη Ντίσκο» μπλέκοντάς μας στο κόσμο του με έρωτες, αγόρια, κορίτσια, επίμονα beats και μεθυσμένα βράδια.

 

Ο Αύγουστος θα μας υποδεχτεί με 80s και 90s ρυθμούς, αφού οι Trashformers καταλαμβάνουν το bar της Μαργιώρας και μας παρασύρουν σε ένα ξέφρενο πάρτι.

 

2ο Μαργιώρα Backyard Festival: Όσα δεν πρέπει να χάσεις το καλοκαίρι στην Κύθνο

 

Στο bar της Μαργιώρας θα επιστρέψουν βεβαίως και οι αγαπημένοι μας Cozy Three και Hermaphrodite’s Child για βραδιές ξέφρενου rock ‘n’ roll χορού αλλά και γλυκιάς jazz νοσταλγίας.

 

Βαθιά ανανεωμένη από κάθε άποψη, η Μαργιώρα μάς περιμένει και φέτος στην Κύθνο με φοβερές γεύσεις, μεγάλα κρασιά, μουσικά events και βραδιές που θα δώσουν στην εμπειρία των διακοπών μας στην Κύθνο το κάτι παρά πάνω.

 

Προπώληση εισιτηρίων και κράτηση θέσεων: https://www.more.com/music/2o-margiora-back-yard-festival/

website: www.margiora.gr

Facebook: Margiora (link: https://www.facebook.com/margiora.kythnos)

Instagram: margiora.kythnos (link https://www.instagram.com/margiora.kythnos/)

Οδηγός Μουσικής