Από τις 4 έως τις 6 Οκτωβρίου, η Μονή Λαζαριστών γίνεται το επίκεντρο της μουσικής με τρεις ημέρες γεμάτες κορυφαία acts. Η έναρξη των Street Mode Specials γίνεται με τους απίθανους Γάλλους L’Entourloop 27/9 στο WE (Θεσσαλονίκη) & 28/9 στο Fuzz (Αθήνα) οι οποίοι δίνουν το σήμα για τη φετινή διοργάνωση.

 

Τα Street Mode Specials κάνουν ένα δυναμικό διήμερο warm-up με τους απίθανους Γάλλους L’Entourloop σε ένα live show στον πολυχώρο WE της Θεσσαλονίκης (Παρασκευή 27/9) με special guests τους Bailemos και στο Fuzz Club της Αθήνας (Σάββατο 28/9) με special guests τους Twinsanity x DJ Micro!

 

Street Mode Specials 2024
Το δίδυμο των Γάλλων producers ξαναχτυπά για να μας παρασύρει στο ηχητικό του σύμπαν.

 

Στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας τους, το δίδυμο των Γάλλων producers ξαναχτυπά για να μας παρασύρει στο ηχητικό του σύμπαν, το οποίο συνδυάζει τα καλύτερα στοιχεία της Hip-Hop, Dub, Reggae και Jungle μουσικής. Γνωστοί για το show που προσφέρουν σε κάθε ζωντανή εμφάνισή τους, οι L’Entourloop ανεβαίνουν στη σκηνή με δύο MC’s, τον Troy Berkley και τον BlabberMouf, καθώς και τον τρομπετίστα N’Zeng. Πρόκειται για ένα εκρηκτικό FULL LIVE SHOW γεμάτο beats, μπάσα και χορό, ένα πάρτυ-ωδή στην κουλτούρα του soundsystem και στα είδη που γέννησε (reggae, dub, dancehall, hip-hop, jungle).

 

Είσοδος: 25€

Αγόρασε το εισιτήριο σου ηλεκτρονικά στο more.com ή hard-copy στα WE & Ghettoblaster (Θεσσαλονίκη), Ministry of Concrete, Monsterville, Rhythm Records, Jackal’s Tattoo (Αθήνα).

 

Την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2024, τα Street Mode Specials παρουσιάζουν στη Μονή Λαζαριστών τους Saske και Νέγρο του Μοριά και Special Guests τους Tiny Jackal και Kelment!

 

Δύο από τους κορυφαίους καλλιτέχνες της ελληνικής rap σκηνής, πρωτοπόροι στον ήχο τους και top performers, ο Saske και ο Νέγρος του Μοριά, μοιράζονται τη σκηνή της Μονής Λαζαριστών στη Θεσσαλονίκη και υπόσχονται δύο φαντασμαγορικά shows με special guests τους Tiny Jackal και Kelment. Την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου, επαναπροσδιορίζεται η έννοια της συναυλιακής εμπειρίας. Εάν ξέρεις τι παίζει, ξέρεις ότι αυτό δε χάνεται!

 

Είσοδος: 15€

Αγόρασε το εισιτήριό σου ηλεκτρονικά στο more.com ή hard-copy στα WE & Ghettoblaster.

 

Street Mode Specials 2024
O Saske.

 

Το Σάββατο 5 Οκτωβρίου, τα Street Mode Specials παρουσιάζουν στη Μονή Λαζαριστών τους Novel 729, Ταφ Λάθος και To Σφάλμα για μια εκρηκτική, πολύωρη συναυλιακή εμπειρία, σε μια ημέρα αφιερωμένη στο ραπ, την τέχνη του μικροφώνου! Εάν ξέρεις τι παίζει, ξέρεις ότι αυτό δε χάνεται!

 

Είσοδος: 15€

Αγόρασε το εισιτήριό σου ηλεκτρονικά στο more.com ή hard-copy στα WE & Ghettoblaster

 

Την Κυριακή 6 Οκτωβρίου τα Street Mode Specials παρουσιάζουν στη Μονή Λαζαριστών τους τους Πάνο Βλάχο, Σπύρο Γραμμένο και Sadahzinia, σε μια βραδιά γεμάτη μουσική, συναίσθημα και έντονη κοινωνική κριτική, στη Μονή Λαζαριστών. Ο Πάνος, με την καυστική του πένα και την πολιτική του στάση, ο Σπύρος, με τους ευφυείς στίχους και το ανατρεπτικό του χιούμορ, και η Γιολάντα, με τις βαθυστόχαστες ρίμες και τη δυναμική της παρουσία, εκφράζουν σκέψεις που όλοι μοιραζόμαστε αλλά διστάζουμε να πούμε…

 

Είσοδος: 18€

Αγόρασε το εισιτήριό σου ηλεκτρονικά στο more.com ή hard-copy στο WE

 

Street Mode Specials 2024
O Novel.

 

www.streetmode.gr

Οδηγός Μουσικής