Ο Τζίτζικας και Μέρμηγκας της Κηφισιάς κερνάει
Στο πλαίσιο των «Γαστρονομικών Συναντήσεων» που εγκαινιάζει το εστιατόριο της Κηφισιάς, από τις 3 Φεβρουαρίου και για μια ολόκληρη εβδομάδα κερνάει μία ποικιλία Aιγαιοπελαγίτικων τυριών.
31.1.2014 | 16:32
Τα εκλεκτά ελληνικά τυριά που θα προσφέρονται είναι:
Καλαθάκι Λήμνου (αιγοπρόβειο) Στραγγίζει και στεγνώνει σε καλαθάκια απο λυγαριά
Κασέρι Μυτιλήνης (πρόβειο) Μαστιχωτή και βουτυράτη υφή
Βολάκι Άνδρου (αγελαδινό) Έντονο άρωμα με βελούδινη υφή
Σπιτικό αρσενικό Νάξου (αγελαδινό-αιγοπρόβειο) Πικάντικο τυρί μεγάλης ωρίμανσης
Κοπανιστή Μυκόνου (αιγοπρόβειο) Πιπεράτη γεύση, πλούσιο άρωμα
Γραβιέρα Τρύπας Κρήτης (αιγοπρόβειο) Πλούσια και μεστή γεύση 5μηνης ωρίμανσης
Μελίχλωρο Λήμνου (αιγοπρόβειο) Βουτυρένια υφή, ιδανικό για μεζές
Ξύγαλο Σητείας (αιγοπρόβειο) Δροσερή και υπόξινη γεύση
Δροσίνη 12, Κηφισιά, Τηλ. 2106230080 - https://www.facebook.com/TzitzikaskioMermigas