Τo Rolling Bar ήρθε στο Παγκράτι για να μας θυμίσει ότι τις πιο σημαντικές στιγμές τις ζεις πίσω από μια μπάρα. Εκεί συμβαίνουν όλα μαζί με φίλους, καθώς απολαμβάνεις ένα αληθινά καλό ποτό. Όταν λέμε καλό το εννοούμε, αφού εδώ θα επιλέξεις από μια κάβα με premium αποστάγματα, παλαιωμένες ετικέτες και επιλογές που δεν βρίσκεις εύκολα. 

 

Άλλωστε, αυτή δεν είναι η ουσία του μπαρ; Να μπορεί να ικανοποιήσει την drinking πλευρά σου με έναν τρόπο που ανεβάζει το επίπεδο της γεύσης και της διασκέδασης. Ο Σταύρος Τιτάκης γνωρίζει πολύ καλά πώς να δημιουργήσει ένα τέτοιο περιβάλλον και το έχει καταφέρει περίφημα σε αυτό το βραδινό στέκι του κέντρου.

 

Από τις 6 το απόγευμα το Rolling Βar ανοίγει τις πόρτες του και τις κρατά ανοιχτές μέχρι αργά. Παρασκευή και Σάββατο μπορεί να δεις τους τελευταίους να φεύγουν νωρίς το πρωί – και είναι ωραία εικόνα αυτή, να βλέπεις παρέες να περνάνε καλά σε ένα στέκι που δημιουργεί μια εμπειρία διασκέδασης αλά παλαιά.

 

Rolling Bar

 

Τα κοκτέιλ εδώ είναι επίσης από τα καλύτερα της Αθήνας, αφού η ομάδα του Rolling Bar ψάχνεται συνεχώς με νέους πειραματισμούς στο εργαστήρι που έχει φτιάξει στον επάνω όροφο. Εκεί συμβαίνει όλη η μαγεία του mixology με τον συνδυασμό premium ποτών και εξ ολοκλήρου χειροποίητων παρασκευών. Η νέα λίστα μάλιστα είναι μια σειρά από casual προτάσεις που μπορείς να απολαμβάνεις όσο συχνά θέλεις.

 

Φυσικά, οι μουσικές ταιριάζουν απόλυτα στα vibes του χώρου με funky και groovy ήχους για να μην ξεχνάς ότι αληθινή διασκέδαση σημαίνει απρόσμενα βράδια με ένα ποτό στο χέρι καθώς αφήνεσαι στον ρυθμό της μουσικής.

 

Τιμοθέου 7, Παγκράτι 

Social: rollingbar7

Οδηγός Γεύσης