Στη νέα καμπάνια της Acne Studios πρωταγωνιστούν δύο γκέι μπαμπάδες με τα τέσσερα παιδιά τους

Στη νέα καμπάνια της Acne Studios πρωταγωνιστούν δύο γκέι μπαμπάδες με τα τέσσερα παιδιά τους Facebook Twitter
0
Στη νέα καμπάνια της Acne Studios πρωταγωνιστούν δύο γκέι μπαμπάδες με τα τέσσερα παιδιά τους Facebook Twitter

Οι Kordale Lewis και Kaleb Anthony απασχόλησαν για πρώτη φορά τα μέσα ενημέρωσης όταν το 2014 δημοσίευσαν στον λογαριασμό τους στο Instagram μια φωτογραφία τους, τραβηγμένη μέσα από τον καθρέφτη του μπάνιου, να χτενίζουν τα μαλλιά της κόρης τους. «Το να είμαστε μπαμπάδες σημαίνει να ξυπνάμε τις κόρες μας στις 5.30 το πρωί, να φτιάχνουμε πρωινό, να τις ντύνουμε για το σχολείο και μέχρι τις 6.30 να τις έχουμε βάλει στο σχολικό», έγραφε η λεζάντα που συνόδευε τη φωτογραφία. 

Όταν ανέβασαν τη φωτογραφία, δεν είχαν φανταστεί ούτε στο ελάχιστο πως αυτή η ανάρτηση θα γινόταν το «εισιτήριό» τους όχι μόνο για viral δημοσιεύματα και εκατοντάδες χιλιάδες followers αλλά και για να πρωταγωνιστήσουν στην νέα διαφημιστική καμπάνια της γνωστής εταιρίας ρούχων, Acne Studios. 

Το γκέι ζευγάρι από την Ατλάντα πόζαρε για την νέα καμπάνια μαζί με τα τέσσερα παιδιά τους, τους Desmiray (10 ετών), Maliyah (9 ετών), Kordale Junior (8 ετών) και Kaleb Junior (8 μηνών). Τα τρία μεγαλύτερα είναι από προηγούμενη σχέση του Kordale με μια γυναίκα που ονομάζεται Destiny και το μικρότερο μέσω τεχνητής γονιμοποίησης, το οποίο και κυοφόρησε πάλι η Destiny. 

Στη νέα καμπάνια της Acne Studios πρωταγωνιστούν δύο γκέι μπαμπάδες με τα τέσσερα παιδιά τους Facebook Twitter
«Πάνω από όλα είμαστε μπαμπάδες»

Η σουηδική εταιρία αρχικά έστειλε μήνυμα στο ζευγάρι για την φωτογράφιση που θα γινόταν στη Νέα Υόρκη. «Είπα στον Kaleb για το μήνυμα που έλαβα και μου λέει, "Αυτό θα ήταν φανταστική ευκαιρία. Νομίζω πως κανένας από τους δυο μας δεν γνώριζε πόσο μεγάλη ήταν η καμπάνια μέχρι που πήγαμε στη Νέα Υόρκη. Η εμπειρία ήταν φοβερή», λέει ο Kordale, σε συνέντευξή του. 

Η συλλογή ρούχων σχεδιάστηκε ειδικά για να προάγει την ευρύτερη αντίληψη αυτού που αποκαλούμε «οικογένεια», οπότε ο Kordale και ο Kaleb ήταν ιδανικοί για να γίνουν το νέο πρόσωπο της Acne Studios. «Ο κόσμος συνηθίζει να λέει πράγματα που δείχνουν άγνοια και μερικές φορές μπορεί να γίνονται προσβλητικοί, οπότε συχνά νιώθω πως έχω το χρέος να ενημερώσω τον κόσμο πως είμαστε φυσιολογικοί», εξηγεί ο Kaleb. 

Από την πλευρά του, ο ιδρυτής και καλλιτεχνικός διευθυντής της εταιρίας, Jonny Johansson, δήλωσε σχετικά με την επιλογή: «Έχω εμμονή με το να ντύνονται το ίδιο οι οικογένειες και ήθελα να απεικονίσω αυτό το φαινόμενο. Λατρεύω την εικόνα μιας οικογένειας που είναι ντυμένη με τα ίδια ρούχα και η νέα συλλογή είναι αφιερωμένη σε αυτό. Είναι επίσης ένας τρόπος να τονιστεί πως παρόλο που κάθε οικογένεια είναι διαφορετική, όλοι έχουμε την ίδια αγάπη θέλουμε το καλύτερο για τα παιδιά μας. Δεν υπάρχει "φυσιολογική" οικογένεια- όλες οι οικογένειες είναι φυσιολογικές». 

Στη νέα καμπάνια της Acne Studios πρωταγωνιστούν δύο γκέι μπαμπάδες με τα τέσσερα παιδιά τους Facebook Twitter
«Η νέα εποχή των social media μας έφερε κοντά, γνωριστήκαμε στο Facebook», λένε οι Kordale και Kaleb.
Στη νέα καμπάνια της Acne Studios πρωταγωνιστούν δύο γκέι μπαμπάδες με τα τέσσερα παιδιά τους Facebook Twitter
Ο Kaleb Junior είναι 8 μηνών.
Στη νέα καμπάνια της Acne Studios πρωταγωνιστούν δύο γκέι μπαμπάδες με τα τέσσερα παιδιά τους Facebook Twitter
«Η Maliyah είναι η "γλωσσού" της οικογενείας, νομίζει πως είναι η πιο έξυπνη από όλους», λέει το ζευγάρι.
Στη νέα καμπάνια της Acne Studios πρωταγωνιστούν δύο γκέι μπαμπάδες με τα τέσσερα παιδιά τους Facebook Twitter
«Ο Kordale Junior έχει αρχίσει να γίνεται πιο εξωστρεφής. Παλιότερα ήταν περισσότερος κλειστός, αλλά τώρα έχει αρχίσει να αναπτύσσει ένα χιούμορ πιο αλήτικο. Δεν ξέρω από που προέρχεται», σχολιάζουν οι δύο μπαμπάδες.
Στη νέα καμπάνια της Acne Studios πρωταγωνιστούν δύο γκέι μπαμπάδες με τα τέσσερα παιδιά τους Facebook Twitter
Σύμφωνα με τους δυο γονείς, η Desmiray είναι «ντίβα». «Είναι μια 10χρονη που γίνεται 35», λένε χαριτολογώντας.
Lgbtqi+
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ελένη Ρίζου: «Η δυαδική αντίληψη του φύλου ισχύει μόνο όταν μιλάμε με καθαρά γενετικούς όρους»

Lgbtqi+ / Η πολιτική των «δύο μόνο φύλων» και η αντιπαράθεση με τη Βιολογία

Μια χρήσιμη συζήτηση με την εργαστηριακή γενετίστρια και αντιπρόεδρο της Πανελλήνιας Ένωσης Βιοεπιστημόνων, Ελένη Ρίζου, για την επιστημονική διάσταση του φύλου και τις πολυπλοκότητες του, από τον βιολογικό του καθορισμό έως τις σύγχρονες κοινωνικές και πολιτικές προεκτάσεις.
ΘΟΔΩΡΗΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ
«Τα φύλα δεν είναι δύο ήδη από την αρχαιότητα»

Lgbtqi+ / «Τα φύλα δεν είναι δύο ήδη από την αρχαιότητα»

Η συγγραφέας, ηθοποιός, αρθρογράφος και σύμβουλος σεξουαλικής υγείας στο Athens Checkpoint, Ερωφίλη Κόκκαλη, σχολιάζει την «αντι-τρανς υστερία» που είναι σε εξέλιξη στις ΗΠΑ και όχι μόνο, σε σχέση και με την ελληνική πραγματικότητα.
ΘΟΔΩΡΗΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ
«Ναι, δεν υπάρχουν μόνο δύο φύλα»

Οπτική Γωνία / «Όχι, δεν υπάρχουν μόνο δύο φύλα»

Το επικοινωνιολόγ@ Jay Ραΐσης και η κλινική ψυχολόγος, συνιδρύτρια του Orlando LGBT+, Νάνσυ Παπαθανασίου εξηγούν γιατί το κοινωνικό φύλο είναι ένα κατασκεύασμα και πώς η ρητορική μίσους κανονικοποιεί και ενδυναμώνει την άσκηση κάθε είδους βίας στην καθημερινότητα. 
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Queer Χόλιγουντ: Κάρι Γκραντ και Ράντολφ Σκοτ, ένας μεγάλος έρωτας;

Lgbtqi+ / Κάρι Γκραντ και Ράντολφ Σκοτ: Ένας μεγάλος έρωτας ή μόνο φίλοι;

Σε μια εποχή που το Χόλιγουντ απαγόρευε κάθε αναφορά σε οτιδήποτε queer και οι ομοφυλοφιλικές σχέσεις διώκονταν ως κακούργημα στις ΗΠΑ, δύο αχώριστοι κινηματογραφικοί σταρ ζούσαν τη ζωή τους σαν να μη νοιάζονταν για τα σχόλια που γίνονταν γι’ αυτούς.
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΡΙΔΗΣ
ΗΠΑ: Δύο Δημοκρατικοί ψηφίζουν υπέρ της απαγόρευση να αγωνίζονται οι τρανς αθλητές

Διεθνή / ΗΠΑ: Δύο Δημοκρατικοί ψηφίζουν να απαγορευθεί στις τρανς γυναίκες να αγωνίζονται σε γυναικεία αθλήματα

Δημοκρατικοί από το Τέξας συντάσσονται με τους Ρεπουμπλικάνους για να περάσει νόμος που απαγορεύει στις τρανς γυναίκες να αγωνίζονται σε γυναικεία αθλήματα
LIFO NEWSROOM
Βρετανία: Διαδηλώσεις ακτιβιστών για την κράτηση τρανς φυλακισμένης αστυνομικού σε ανδρικές φυλακές

Διεθνή / Βρετανία: Διαδηλώσεις ακτιβιστών για την κράτηση τρανς φυλακισμένης αστυνομικού σε ανδρικές φυλακές

Υποστηρικτές της τρανς φυλακισμένης Zoe Watts συγκεντρώθηκαν έξω από το δικαστήριο ζητώντας να μεταφερθεί σε γυναικεία πτέρυγα φυλακών για την ασφάλειά της
LIFO NEWSROOM