ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
1.8.2016 | 17:05

2016

Κάναμε μόδα το χασίς και τη κάθε ουσία που μας καταστρέφει..Κορίτσια που κοιμούνται κάθε βράδυ με άλλον...εκτρωσεις και αρρώστιες που δίνουν και παίρνουν..αλκοολ στο τέρμα για μαγκιά ... Τροχαία με θύματα μέχρι τα 30 το ανώτερο..βιασμοί, ξύλο, ρατσισμός, φονοι! Κοπέλες που πουλάνε το κορμί τους για ψωροευρώ... Ειμαι γεννημένη το 1997 και λυπάμαι που θα το πω αλλα σιχάθηκα να νομίζουν όλοι ότι αυτό είναι το νορμάλ..ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ..βγαινω έξω μου λένε πιες λίγο (αλκοόλ) ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΩ ΡΕ ΦΙΛΕ..ΔΕ ΓΟΥΣΤΑΡΩ..με πλησιάζει ο κάθε ανώμαλος και βάζει χέρι αμέσως..έκανα σεξ στα 15 με έναν τύπο που ουτε καν θυμάμαι..παλι καλά ειναι το μόνο λάθος που μπορώ να πω ότι έκανα..παιδακια που καπνίζουν από τα 10..φίλοι μου που μαζεύονται και σκάνε μπαφους..μεχρι και στις καφετέριες..ΣΙΧΑΘΗΚΑ..ρε ξεκολλήστε επιτέλους..ζηστε μια όμορφη ζωή..δεν είναι μόνο ουσίες σεξ και βία η ζωή μας..πως θα φέρουμε παιδιά σε έναν κόσμο που γίνεται όλο και πιο σκληρός?
4
 
 
 
 
σχόλια
Ναρκωτικα σεξ ξυλοδαρμοι ολα αυτα που ανεφερες προκαλουν εξαρτηση. Συμφωνω σε αυτα που λες αλλα νομιζεις οτι ειναι τοσο ευκολο να κοπουν? Ειδικα για τα ναρκωτικα αν ο αλλος δεν εχει κατι αλλο να γεμισει τις ωρες του πιστευεις οτι θα σταματησει επειδη εσυ τον κατακρινεις? Δεν ειναι τοσο απλα τα πραγματα και οσο μεγαλωνεις θα καταλαβαινεις ολο και καλυτερα τι κρυβετε πισω απο ολα αυτα.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon