Λες ότι τον τελευταίο 1,5 χρόνο τα προβλήματα ξεκίνησαν αλλά όχι σε εσάς, σαν ζευγάρι. Δηλαδή σε ποιόν αφορούν τα προβλήματα που αναφέρεις ;
Θεωρώ μεγάλο πρόβλημα το γεγονός ότι δεν θέλει να συζητήσει μαζί σου αυτό που σε απασχολεί και σε κατηγορεί ότι τον αγχώνεις επειδή ενδιαφέρσαι για την σχέση σας.
Το να περνάει κάποιος μια φάση, οκ να το δεχτώ εφόσον το συζητήσουμε μεταξύ μας. Αυτό όμως που αυτός δεν λέει τίποτα κι εσύ κάνεις απλά υποθέσεις ¨φταίει το άγχος, δεν έχει γκόμενα, κλπ" είναι μεγάλο θέμα. Δείχνει ότι υπάρχει απόσταση και ψυχολογική πέραν της σωματικής.
Άρα πρέπει να ξεκινήσεις από τον εαυτό σου και να παραδεχτείς ότι υπάρχουν σοβαρά θέματα στην σχέση σας.
Τώρα από κει και πέρα αν θεωρείς ότι στα 25 σου χρόνια θες να ζεις έτσι, χωρίς σεξ και να αγαπιέστε σαν αδελφάκια, να μην επικοινωνείτε ουσιαστικά κι εσύ απλά να υποθέτεις όσα δεν σου λέει και είσαι οκ μέσα σου, τότε όντως είστε μια χαρά και απλά είναι μια φάση.