Ο Κοσκωτάς είχε ήδη αγοράσει 3 αντικυβερνητικές εφημερίδες -μεταξύ τους κι η Καθημερινή- και τις είχε κάνει φιλοπασοκικές το 1987, είχε φτιάξει τον SKY, εξέδιδε έξι περιοδικά, είχε τον Ολυμπιακό, την Τράπεζα Κρήτης. Ίσως όμως θεωρούσε πως δεν είχε αρκετή επιρροή στα πράγματα, κι έτσι στις αρχές του 1988 αποφάσισε να βγάλει μια ολόδική του εφημερίδα.
Τις 24 Ώρες, που ήταν μια φτηνή απομίμηση της USA Today.
Ήταν Φεβρουάριος του 1988. Ήμουν 9.5 ετών και μεγάλος φαν της Μαντόνα.
Πριν αρχίσει μια ταινία στο σινεμά, στις διαφημίσεις έβαλε ξαφνικά το πρώτο σποτ μιας νέας εφημερίδας. Πολύχρωμη κι εντυπωσιακή, η εφημερίδα '24 Ωρες' θα κυκλοφορούσε, έλεγε, σε μερικές εβδομάδες.
Καθώς τελείωνε η διαφήμιση φαινόταν κι ένα πρωτοσέλιδο που πάνω-πάνω αριστερά είχε φωτογραφία της Μαντόνα κι έγραφε: «Η Μαντόνα τον Ιούνιο στην Ελλάδα για συναυλία!»
Η διαφήμιση τελείωσε κι είχα μείνει άφωνος: αυτή ήταν μια τρομερά βαρυσήμαντη και υπέροχη είδηση για τη ζωή μου. Και για να την γράφει η '24 Ώρες' στο πρώτο της πρωτοσέλιδο θα ήταν σίγουρα αλήθεια, σκέφτηκα με το παιδικό μυαλό μου. Περίμενα πώς και πώς να βγει η εφημερίδα κι οι μέρες μού έμοιαζαν με μήνες.
Τελικά κυκλοφόρησε, στις 29 Φεβρουαρίου του δίσεκτου '88. Έτρεξα και πήρα το πρώτο φύλλο, το ξεκοκάλισα, αλλά πουθενά δε βρήκα την είδηση για συναυλία της Μαντόνα στην Ελλάδα.
Μεγαλώνοντας λίγο, κατάλαβα πόσο αφελής ήμουν: στη διαφήμιση είχαν απλώς ένα υποθετικό πρωτοσέλιδο, με τυχαίες ή πιθανές ειδήσεις. Εκ των υστέρων σκέφτομαι πως δεν ήταν καν πιθανή είδηση: η Μαντόνα έτσι κι αλλιώς δεν θα έκανε καμία περιοδεία το 1988 και δεν θα ξαναέδινε συναυλίες μέχρι και το 1990.
Η εφημερίδα δεν έπιασε και σύντομα έκλεισε (καλά να πάθει), κι ο Κοσκωτάς δραπέτευσε απ' τη χώρα, πιάστηκε, και τέλος μπήκε φυλακή.
Η δε Μαντόνα, φυσικά, δεν ήρθε στην Αθήνα εκείνο τον Ιούνιο.
Χρειάστηκε να περάσουν 20 χρόνια μέχρι να έρθει στην Αθήνα και παρότι την είχα ήδη δει ως ενήλικας σε άλλες χώρες, έτρεξα κι εγώ. Έτσι η προφητεία των 24ων Ωρών έγινε πραγματικότητα, με καθυστέρηση δύο δεκαετιών.
Στις 29 Σεπτεμβρίου 2008, αυτά γράφτηκαν σε πραγματικά πρωτοσέλιδα, κρεμασμένα στα περίπτερα της χώρας: