ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
23.5.2020 | 12:19

Προβληματισμοί

Είμαι κοπέλα 21 ετών και η παρέα μου αποτελείται από πολλά αγόρια και ακόμα ένα κορίτσι γενικά οπότε βγαίνουμε θα μιλάνε για κοπέλες που έχουν η δεν έχουν πάει και θα τις περιγράφουν ότι , έχουν προσωπαρα και είναι άγγελοι και πανέμορφες δεν μπορείς να τις αντισταθείς .Εγώ νιώθω κάπως άσχημα γιατί σκέφτομαι αν το δικό μου αγόρι (δεν βρίσκεται στην παρέα αλλά γενικά ) βρει μια τέτοια πανέμορφη και με παρατήσει για αυτήν ; Μήπως εγώ δεν είμαι όμορφη και δεν θα καλύπτω τον δικό μου; Εφόσον όλα τα αγόρια τις θαυμάζουν και θα έκαναν τα πάντα για αυτές έτσι μπορεί να αντιδράσει και ο δικος μου! Ζηλεύω που δεν είμαι μια από αυτες! Εμένα δεν με θαύμασαν ποτέ έτσι..
1
 
 
 
 
σχόλια
Αν το αγόρι σου δεν σε έχει κάνει να νιώσεις θεά είναι δικό του φάουλ. Όπως μα όπως κ να σαι στα μάτια κάποιων θα είσαι θεά, στα μάτια άλλων αδιάφορη, στα μάτια άλλων άσχημη.
Scroll to top icon