Το «κόλπο» του πρίγκιπα Ουίλιαμ με τους φακούς επαφής για να διαχειρίζεται το άγχος του

Το «κόλπο» του πρίγκιπα Ουίλιαμ με τους φακούς επαφής για να διαχειρίζεται το άγχος του Facebook Twitter
0

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ παραδέχθηκε πως αισθάνεται τεράστιο άγχος πριν από δημόσιες ομιλίες του, ωστόσο έχει βρει έναν τρόπο να το διαχειρίζεται.

Μιλώντας σε νέο ντοκιμαντέρ του BBC για την ψυχική υγεία, ο Δούκας του Κέιμπριτζ αποκάλυψε πως η αδύναμη όρασή του είναι εκείνη που τον βοήθησε να διαχειρίζεται το στρες σε τέτοιες περιπτώσεις.

«Η όρασή μου άρχισε να φθίνει λιγάκι ενώ μεγάλωνα και συνήθιζα να μην φοράω φακούς επαφής όταν δούλευα, οπότε ουσιαστικά όταν εκφωνούσα ομιλίες δεν μπορούσα να διακρίνω το πρόσωπο κανενός», είπε ο 37χρονος πρίγκιπας στο νέο ντοκιμαντέρ «Football, Prince William and Our Mental Health».

«Και βοηθάει, επειδή βλέπεις απλώς ένα σωρό από θολά πρόσωπα και δεν μπορείς να δεις κανέναν να σε κοιτάζει- βλέπω αρκετά για να διαβάζω το χαρτί και τέτοια πράγματα, αλλά δεν μπορούσα να δω τίποτα στο υπόλοιπο δωμάτιο. Αυτό βασικά ήταν κάτι που με βοήθησε πραγματικά με το άγχος μου», πρόσθεσε.

Στο ίδιο ντοκιμαντέρ, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ μίλησε επίσης ανοιχτά για την πατρότητα και τα τρία παιδιά του, τον 6χρονο Τζορτζ, την 5χρονη Σάρλοτ και τον 2 ετών Λούι.

«Το να κάνεις παιδιά είναι η μεγαλύτερη πρόκληση της ζωή σου, πραγματικά. Νομίζω πως όταν έχεις περάσει κάτι τραυματικό στη ζωή σου, όπως το γεγονός πως πέθανε η μητέρα μου όταν ήμουν μικρός, τα συναισθήματα επιστρέφουν αστραπιαία. Με την Κάθριν [σ.σ. Κέιτ Μίντλετον] στηρίζουμε ο ένας τον άλλον σε τέτοιες στιγμές, εξελισσόμαστε και μαθαίνουμε μαζί. Ο ερχομός των παιδιών είναι μια από τις πιο καταπληκτικές στιγμές στη ζωή αλλά ταυτόχρονα και τις πιο τρομακτικές», ανέφερε ο πρίγκιπας Ουίλιαμ.

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βραβεία GLAAD - Σίνθια Ερίβο: «Οι αντωνυμίες they/them υπάρχουν από τις απαρχές του κόσμου»

Πολιτισμός / Βραβεία GLAAD - Σίνθια Ερίβο: «Οι αντωνυμίες they/them υπάρχουν από τις απαρχές του κόσμου»

Η ηθοποιός τιμήθηκε με το βραβείο Stephen F. Kolzak, το οποίο απονέμεται σε «ανοιχτά queer μέλη της κοινότητας του θεάματος ή των MME για το έργο τους προς την εξάλειψη της ομοφοβίας»
LIFO NEWSROOM
Η Ακαδημία ζητά συγγνώμη για τη μη στήριξη στον Παλαιστίνιο νικητή των Όσκαρ, Χαμντάν Μπαλάλ

Πολιτισμός / Η Ακαδημία ζητά συγγνώμη για τη μη στήριξη στον Παλαιστίνιο νικητή των Όσκαρ, Χαμντάν Μπαλάλ

«Ζητάμε ειλικρινά συγγνώμη από τον κ. Μπαλάλ και όλους τους καλλιτέχνες που αισθάνθηκαν ότι δεν υποστηρίχθηκαν από την προηγούμενη δήλωσή μας» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση
LIFO NEWSROOM
Η Coca-Cola Hellenic ακύρωσε την εκδήλωσή της στο Καλλιμάρμαρο

Πολιτισμός / Η Coca-Cola Hellenic ακύρωσε την εκδήλωσή της στο Καλλιμάρμαρο

Σύμφωνα με την εταιρεία «κατά τη διάρκεια των εργασιών ακολουθήθηκαν όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες, τηρώντας απόλυτα τα αρχιτεκτονικά σχέδια και τις μελέτες, όπως είχαν υποβληθεί και εγκριθεί»
LIFO NEWSROOM
Όσκαρ: Πάνω από 500 διάσημοι ηθοποιοί και σκηνοθέτες επικρίνουν την Ακαδημία για τη μη υποστήριξη του Χαμντάν Μπαλάλ

Πολιτισμός / Όσκαρ: Πάνω από 500 διάσημοι ηθοποιοί και σκηνοθέτες επικρίνουν την Ακαδημία για τη μη υποστήριξη του Χαμντάν Μπαλάλ

Οι ηθοποιοί Μαρκ Ράφαλο και Πενέλοπε Κρουζ, ο βραβευμένος με Όσκαρ σκηνοθέτης Αλφόνσο Κουαρόν συμπεριλαμβάνονται στα ονόματα που έχουν υπογράψει ανοιχτή επιστολή που καταδικάζει την έλλειψη δημόσιας υποστήριξης της Ακαδημίας προς τον Παλαιστίνιο κινηματογραφιστή
LIFO NEWSROOM
Αθωώθηκε η Dua Lipa για το «Levitating» – Το δικαστήριο απέρριψε αγωγή για λογοκλοπή

Πολιτισμός / Αθωώθηκε η Dua Lipa για το «Levitating» – Το δικαστήριο απέρριψε αγωγή για λογοκλοπή

Ο δικαστής είχε αποφανθεί τότε πως δεν υπήρχε καμία ένδειξη πως η Lipa ή οι συνδημιουργοί της είχαν ποτέ «πρόσβαση» στο τραγούδι του συγκροτήματος – βασικό προαπαιτούμενο για τη στοιχειοθέτηση περί λογοκλοπής
LIFO NEWSROOM