ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
13.6.2020 | 13:30

ΔΟΤΗΣ

Έχει δώσει ποτέ κανένας από εσάς αιμοπετάλια και πλάσμα; Ποια η εμπειρία του, πως και που μπορεί να γίνει αυτό (σε οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδας). Α. Με ενδιαφέρει κυρίως στην Β. Εύβοια.Β. Μόνο με ραντεβού και χρονοβόρες διαδικασίες δλδ, άντε να τους βρεις στο τηλέφωνο να κλείσεις ραντεβού, άντε να κλείσεις ραντεβού και αν τελικά δεν μπορέσεις εκείνη την στιγμή, πάμε πάλι απ' την αρχή....Είμαι ήδη αιμοδότης 3 χρόνια.
1
 
 
 
 
σχόλια
Έχω δώσει αιμοπετάλια, για πλάσμα δεν ξέρω.Κατ' αρχάς πρέπει να πας δυο φορές. Μια γρήγορη φορά να σου πάρουν δείγμα αίματος, για εξετάσεις κτλ. Δίνεις το τηλέφωνό σου, και σε καλούν να πας τη δεύτερη, όπου θα γίνει η λήψη των αιμοπεταλίων, με δύο προϋποθέσεις:1) Να είναι εντάξει το δείγμα σου,2) Αν πηγαίνεις εθελοντικά, να βρεθεί κάποιος που να χρειάζεται αιμοπετάλια εντός εβδομάδος αν θυμάμαι καλά.Οπότε μπορεί να πας την πρώτη επίσκεψη και να μην σε καλέσουν λόγω της 2ης προϋπόθεσης. Δεν ξέρω γιατί δεν συμβαίνει όπως το αίμα, που το δίνεις και το κρατάνε.Η διαδικασία κρατάει 30-40 λεπτά, δεν είναι όπως η αιμοδοσία που ξεμπερδεύεις σε κανα 10λεπτο. Από το αίμα σου παίρνουν τα αιμοπετάλια και στο ξαναβάζουν. Δεν είναι κάτι τρομακτικό, εφόσον είσαι ήδη αιμοδότης δεν θα έχεις θέμα.Αν μπορώ να βοηθήσω περισσότερο στείλε μου μέιλ, το έχω στο προφίλ μου εδώ στη λάιφο.
Scroll to top icon