ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
13.6.2020 | 14:14

Πνιγομαι

Πνιγομαι και δεν μπορώ να το πω πουθενά! Παντρεμένη σχεδόν δύο χρόνια με ένα παιδί ενός έτους. Και τον αντρα μου δεν τον αναγνωρίζω! Δεν τον αντέχω. Κάθε μέρα γκρίνια. Όλη την ώρα παρακολουθεί τι κάνω κι αν κάνω κάτι λάθος κατά τη γνώμη του αρχίζει τη γκρίνια και πολλές φορές τις φωνές! Συνήθως δεν αντιδρω αλλά όταν φωνάζει γίνομαι θηρίο γιατί δε θέλω να τον ακούει το παιδί. Του το έχω πει χίλιες φορές! Ντρεπομαι για αυτό που ζω και δε θέλω να το πω ούτε στις φίλες μου. Δε ξέρω τι να κάνω. Όταν του κάνω σοβαρή κουβέντα ότι δεν είναι σωστό να συμπεριφερεται έτσι μου το γυρνάει στο αστείο. Λέει "έλα βρε. ..μη κάνεις έτσι! Τόσο ευαίσθητη είσαι; Δεν είναι δυνατόν να στενοχωριεσαι για αυτα; πρεπει να σκληρυνεις! Εγώ τα λέω στην Πλάκα αλλά εσύ θιγεσαι τόσο εύκολα! Τι θα κάνεις αν σου τύχει κάτι πιο σοβαρό; για αυτά τα χαζά κάθεσαι και σκας; "ΔΕ την φανταζόμουν έτσι τη ζωή μου όταν παντρευτηκα. Και τώρα εχω εγκλωβιστει και δε μιλάω σε κανένα.
9
 
 
 
 
σχόλια
Λοιπον... διαβασα την εξομολογηση σου αρκετες φορες. Θυμηθηκα οτι ο δικος μου, οταν ηταν μωρο ο γιος μας ελεγε οτι " ειναι απλα μια σκατομηχανη" και αργοτερα οταν μεγαλωσε λιγακι και εκλαιγε συχνα πυκνα οντας μωρο, μου ελεγε οτι δεν αντεχε αυτες τις συνθηκες...Κατοπιν γκρινιαζε για διαφορα ασημαντα. Τελικα την "εκανε" 10 χρονια μετα με αλλο προσχημα. Ποτε δεν ηταν ετοιμος για γαμο, οικογενεια και οτι αυτα συνεπαγονται! Μου φαινεται οτι σου ριχνει ευθυνες για ανυποστατα πραγματα, για αυτα που δεν αντεχει ο ιδιος να αντιμετωπισει... και οταν βλεπει οτι "τσινας" το παιζει καλουλης! Παγιδα, προσεχε! Και οπως ειπε καποιος, αν εισαι ενταξει οικονομικα και αφου το σκεφτεις καλα, δεν αξιζει να μεινεις σε μια κατασταση που σε διαλυει... Καμια φορα ειναι καλο να αποσυρομαστε νωρις...
Νομίζω πως μάλλον ενδιαφέρεσαι πολύ για την εικόνα που δίνεις στους άλλους, για αυτό και δε θέλεις να μιλήσεις σε κανέναν. Γιατί νιώθεις πως θα χαλάσει η εικόνα της κοπέλας που με την πολύ ωραία ζωή, που τα έχει όλα. Αν πέφτω μέσα, κατά την άποψή μου κακώς σε απασχολούν τέτοιου είδους σκέψεις.Όπως και αν έχει, αν δεν είσαι ευτυχισμένη μέσα στο γάμο σου, προσπάθησε να είσαι οικονομικά ανεξάρτητη και φύγε από αυτόν.
Όλο αυτό μου μοιάζει με λεκτική κακοποίηση. Πρέπει να εμπιστευτείς ανθρώπους να μιλήσεις. Πρόσεχε γιατί αυτά, αν τα αφήσεις, εξελίσσονται.
Αμα δεν σαρεσει οτι κανω καντο εσυ..δωσε του την κουταλα αν πχ μαγειρευεις κ φυγε κυρια κλεισου στο δωματιο ξερω γω.. να δουμε θα το ξανακανει?Γενικα εχεις σκεφτει γτ αλλαξε? Δεν γινεται απο τη μια μερα στην αλλη..Μπορει να εγινε ετσι λογω παιδιου. Πριν δεν γκρινιαζε? Μου φαινεται περιεργο παντα να αλλαζουν ολοι ετσι απο το πουθενα χωρις αφορμη. Θελει ενα ταρακουνημα...
Το πρόβλημα θα λυθεί μόνο με ήρεμο διάλογο. Είναι νωρίς να έχετε προβλήματα!!! Δώστε και οι δύο τον καλύτερό σας εαυτό μέσω της συζήτησης και της αμοιβαίας προσπάθειας, έχετε κι ένα χαριτωμένο παιδάκι για το οποίο νοιάζεστε!!! Για να σου λέει ο άντρας σου πλάκα έκανα, άρα δε θέλει να σε βλέπει απογοητευμένη, απλά οφείλει να προσέξει τους τρόπος του!!! Αν δεις πως δε λύνεται το πρόβλημα, πηγαίνετε σε έναν σύμβουλο γάμου!!! Καλή τύχη!!!
Ίσως υπάρχουν οικονομικά προβλήματα, ίσως δεν ήταν ακόμα έτοιμος να παντρευτεί. Πολλές φορές παρεξηγούνται οι άντρες που παντρεύονται μετά τα 40, όμως καταφέρνουν να κάνουν πετυχημένες οικογένειες, γιατί είναι ώριμοι και κατασταλαγμένοι. Αν όμως η κοπέλα του πει χωρίζουμε ή φύγε από το σπίτι, σίγουρα θα πανικοβαλλόταν. Ας προσέξει λοιπόν τους τρόπους του, μέσω διαλόγου ή αν αυτό είναι ανέφικτο, μέσω συμβούλου γάμου. Το παιδί δε φταίει σε τίποτε να τους βλέπει έτσι!!!
Scroll to top icon