ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
18.6.2020 | 00:19

Δεν το ήθελα

Γνωριστήκαμε στην δουλειά 2 βδομάδες πριν, εγώ 27 και εκείνος 32. Στην αρχή τα κλασικά ενα γειά λέγαμε τίποτα το ιδιαίτερο. Το χαμόγελο του, ο τρόπος που μιλούσε, ο τρόπος που κοιτούσε ηταν έρωτας παιδιά. Εδώ και 7 μήνες βρίσκομαι σε σχέση με ενσ άλλο όμορφο αγόρι που γνωριζόμαστε από παιδιά. Το λέω απλά για να το έχετε υπόψην σας. Ο άλλος τώρα στην δουλειά μου άρεσε και εκείνος κσι εγω του άρεσα αλλά δεν ήμουν σίγουρη αν θα ήθελα να γινει κάτι. Και το "κακό" λοιπόν έγινε. Ειμασταν στο γραφείο και κάποια στιγμή μείναμε μόνοι μας. Δεν θα έλεγα ότι έγινε τυχαία. Μου αρέσε γιατί είναι δυνατός χαρακτήρας έχει αυτοπεποίθηση και είναι κούκλος. Ήταν πολύ δυνατό αυτό που έγινε μεταξύ μας αλλά τώρα που σκέφτομαι κατάλαβα ότι έκανα λάθος. Και το μόνο σίγουρο είναι ότι το αγόρι μου δεν φταίει σε τίποτα. Τον αγαπάω!!
3
 
 
 
 
σχόλια
Αν τον αγαπούσες όπως μας λες, δε θα πήγαινες με τον άλλον, πόσο μάλλον να προβείτε σε τέτοια πράξη μέσα στο χώρο της δουλειάς και να τονίζεις και πόσο δυνατό ήταν αυτό!!! Βολεύτηκες απλά!!! Κουραστήκαμε να ακούμε για απιστίες που περιλαμβάνουν αγάπη προς την καβάντζα μας!!! Μάθετε πρώτα να ξεγελάτε τον εαυτό σας και μετά τους άλλους!!!
Scroll to top icon