ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
20.6.2020 | 11:24

Εξαφανίστηκε για την πρωην

Όσα μου έλεγε πως ένιωθε ήταν ψέματα. Μια μέρα εξαφανίστηκε χωρίς εξηγήσεις μετά από σχεδόν 1 χρόνο σχέση. Μου ζήτησε δευτερη ευκαιρια και την ειχε. Και μετά ξανά εξαφανίστηκε και έμαθα ότι και τις δυο φορες είχε γυρίσει στην πρωην του. Για μένα τελείωσε αυτό το άτομο. Αλλά νιώθω αυτή τη πικρα κάποιες στιγμές. Η χειρότερη προδοσία έρχεται όταν ανακαλύπτεις πως το άτομο που αγάπησες δεν άξιζε την αγάπη σου.
4
 
 
 
 
σχόλια
Σε αυτες τις περιπτωσεις κατ εμε θα επρεπε να παιρνουν θεση συγγενικα προσωπα π.χ. ο αδερφος σου αν εχεις...ναι ακουγεται παλιομοδιτικο κτλ η δεν ξερω και γω τι αλλο ομως ειδα και με την τοση δημοκρατια τι εχουμε γινει...ολοι αρπακτικα χωρις σεβασμο για τα αισθηματα του αλλου και ο καθενας νομιζει πως μπορει να αλωνιζει στη ζωη του αλλου και να φευγει οποτε του καπνισει...οχι δεν ειναι ετσι...στην προκειμενη περιπτωση επειδη δεν εισαι ενα σκουπιδι καλο θα ηταν να τον βρει ο αδερφος σου και να του τα ψαλλει ενα χερακι για να χεστει λιγο πανω του...για να μην τολμησει να σε αναζητησει παλι και να φοβαται για την επομενη που θα θελει να χρησιμοποιησει οπως εσενα...τα τυπου 'αξιοπρεπεια' σε αυτες τις περιπτωσεις δεν τα δεχομαι...ησασταν 1 χρονο μαζι..κανεις δε μπορει να συμπεριφερεται ετσι και να εκμεταλλευεται συναισθηματα...
Μη μπλέκεσαι με άτομο που εν γνώση σου δεν έχει ξεπεράσει κάποιον/κάποια πρώην. Αν βλέπεις ότι δεν σε σέβεται, δεν ξέρει τι του γίνεται και τι πραγματικά θέλει, αφού του τα ψάλλεις να αποχωρίσεις χωρίς ευκαιρία άλλη. Αυτό πολύ απλά γιατί έχεις και εσύ ψυχή, αίμα, δάκρυα και δεν είσαι μία άψυχη κούκλα να τα ανέχεσαι όλα αυτά από τη στιγμή που είσαι ένα ξεκάθαρο πρόσωπο απέναντί του.
Αν του δώσεις κι άλλη ευκαιρία είσαι άξια της μοίρας σου!!! Συγγνώμη που σου το λέω έτσι!!! Μια γνωστή μου μου θύμισες με την εξομολόγησή σου!!! Πέρασαν από τότε 10 χρόνια!!! Φοιτήτριες ήμασταν!!! Εκείνος προχώρησε κανονικά τη ζωή του, σήμερα έχει και οικογένεια κι εκείνη προσπαθεί να μαζέψει τα σπασμένα της!!! Ξέχνα όσα σε πλήγωσαν και προχώρα μπροστά!!! Τα καλύτερα θα έρθουν!!!
Προσωπικά δεν παίρνω όρκο ότι αν γύριζε δε θα τον δεχόσουν με ανοιχτές αγκάλες.Από εκεί και πέρα, είμαι πεπεισμένος πως σου έδειχνε με τον τρόπο του ότι όλα δεν είναι καλά, απλά εσύ εθελοτυφλούσες.
Scroll to top icon