ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
20.6.2020 | 12:56

Χελπ...

Ήμουν η πρώτη του,φυσικά δε μου το είπε από την αρχή...μου το είπε μετά από 1μιση χρόνο. Και όλοι θα αναρωτηθείτε πως δε το κατάλαβα,όπως το αναρωτήθηκα και εγώ.Είχα πολύ κολλημα μαζί του,είχα απλά τη λαχτάρα να είμαστε μαζί... Η πρώτη φορά που κάναμε σ*ξ ήταν πραγματικά πολύ αγχωτική. Βιαζόταν για τα πάντα,σαν να μην ήξερε τι να κάνει,αλλά έπρεπε να το κάνει. Σκέφτηκα πως ήταν απλά ενθουσιασμός. Δεν επεκτάθηκα , στο ενδιάμεσο είχαμε προβλήματα "ύψους" αλλά δεν το συζήτησα και συμπεριφέρθηκα όσο μπορούσα ποιο διακριτικά και καθησυχαστικα. Ξέρω πως οι άντρες είναι περισσότερο ευαίσθητοι από όσο νομίζουμε. Προτίμησα να του δώσω χρόνο από το να αρχίσω τα δράματα τύπου "Γιατί;; Δε σαρεσω; Μήπως δεν σε ανάβω; Εγώ φταίω!" Και όλα αυτά...Δεν μου πέρασε καν από το μυαλό ότι είναι παρθένος. Μου το ειπε μετά από 1μιση χρόνο,είπε πως τον βάραινε και ήθελε να μου το πει. Ένιωθε ανασφάλεια διότι ήταν σε μεγάλη ηλικία (23) και δεν είχε καμία εμπειρία... Και πιστευε πως αν μου το έλεγε δε θα συνέχιζα μαζί του. Πράγμα που δεν ισχύει. Του είπα πως δεν υπήρχε λόγος να μου το κρύψει. Και εννοείται πως θα ήμουν μαζί του. Και ίσως να ήταν καλύτερα να είναι ενήμερη,για να ξέρω πως να τον αντιμετωπίσω. Δεν ήθελα η πρώτη του φορά ναναι έτσι...με τόσο άγχος. Τέλος πάντων πάει αυτό...Δεν έχει εμπειρίες,νιώθει ακόμη ανασφάλεια για πολλά πράγματα. Πχ περνάμε φάσεις όπου το σεξ η που δεν υπάρχει,η που υπάρχει σε μικρή διάρκεια. Αγχωνομαι τόσο πολύ,γιατί δε ξέρω πως να του το πω,είναι πολύ ανασφαλής και αγχώδεις. Θέλω να μην τον προσβάλλω ,και να μην το πάρει στραβά. Αλλά δε ξέρω τι να του πω και πως... Δεν θέλω να ρίξω κανένα φτιαξιμο πάνω του... Θέλω απλά να τον καθοδηγήσω σωστά..μπορεί να κάνω εγώ κάτι λάθος. Το θέμα είναι πως το λένε!!
1
 
 
 
 
σχόλια
Η μόνη λύση κοπέλα μου θα ήταν να πάει σε κάποιο ψυχολόγο, να πάτε από κοινού για παράδειγμα, εσύ για στήριξη, για να του φύγουν ή ανασφάλειες. Επίσης, μια λύση θα ήταν και μην το πάρεις υποτιμητικά ή υβριστικά, να πάει σε κάποια έμπειρη που υπάρχει γι΄αυτό το σκοπό, που θα ξέρει πολύ καλύτερα από σένα πώς να χειριστεί την κατάστασή του.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon