ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
22.6.2020 | 01:11

Θέμα "ανέγερσης" στους άντρες

Σε μια προηγούμενη εξομολόγηση μια κυρία ειρωνεύτηκε κάπως το θέμα της "ανέγερσης" στους άντρες. Είναι άσχημο και συνάδει με πρότυπα μιας κοινωνίας που θέλει τον άντρα μηχανή του σεξ, ρομπότ που πάντα πρεπει να είναι όρθιο ανεξαρτήτως περιστάσεων. Προσωπικά μου έχει συμβεί όχι μια ουτε δυο αλλά τρεις φορες. Κι ήταν άγχος επίδοσης! Και μπορεί να το ξαναέχω στο μέλλον και είμαι εντάξει με αυτό! Διότι γνωρίζω ότι δεν είμαι διακόπτης! Είμαι άνθρωπος, εχω συναισθήματα και για να μου σηκωθεί δεν θέλω να υπαρχει στην ατμόσφαιρα η αίσθηση ότι πρεπει να αποδείξω τον εαυτό μου όπως συμβαίνει σε πολλους άλλους τομείς όταν είσαι άντρας!
2
 
 
 
 
σχόλια
Αυτή η κυρία, που είχε γράψει αυτή την εξομολόγηση, (και είχε αποκλείσει τα σχόλια) λίγο πολύ έβγαλε όλους τους άντρες άχρηστους. Δεν ξέρω αν τα συμπεράσματα αυτά τα έβγαλε από προσωπικά της βιώματα ή από αλλού. Πρέπει να της πώ οτι η ισοπέδωση και η γενίκευση οδηγεί σε λάθος συμπεράσματα, όπως και έγινε.Οσο για την ανέγερση (!!!), που έγραψε, θα της πώ επίσης, ότι για μιά πετυχημένη ανέγερση, το ... οικόπεδο πρέπει να είναι άρτιο και οικοδομήσιμο. !!!
Εχεις απόλυτο δίκιο, οι άντρες δεν είναι ρομπότ, ούτε θα έπρεπε να είναι! Είναι στερεότυπο και σεξιστικό. Ωστόσο η κυρία δεν το συσχέτισε πιστεύω με την γελοιοποίηση τόσο όσο με το ότι συγκεκριμένη μερίδα αντρών βάζει πλώρη για αναζητήσεις έχοντας γνώση του προβλήματος που δεν είναι αποκλειστικά τυχαίο κι αυθόρμητο ζήτημα άγχους επίδοσης. Το ερμήνευσα προσωπικά ως "πού πας ρε Καραμήτρο". Ίσως όμως κάνω λάθος.
Scroll to top icon