ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
22.6.2020 | 16:30

Κεραυνοβολος έρωτας!

Εγώ πάντως έχω μια φώτο του στο κινητό μου και την χαζεύω στα κλεφτά πού και πού. Ξέρω ότι δε θα είμαστε ποτέ μαζι, όμως αναρωτιέμαι, εμένα να με έχει κανείς κρυφά στο κινητό του; Γιατί στη δική μου περίπτωση σίγουρα δεν το φαντάζεται ο τύπος.
4
 
 
 
 
σχόλια
Να πω πως για την εξομολόγηση κεραυνοβόλος έρωτας πως το ίδιο ένιωσα πάνω κάτω όταν την πρωτοείδα. Κόψιμο ανάσας, δε μπορούσα να μιλήσω, κοιτούσα τα μάτια της, καρφωνόμουν, όταν μου έσκασε το πρώτο φιλί έλιωσα ήμουν σε άλλη διάσταση ναρκώθηκα ολόκληρη, όταν κάναμε έρωτα πρώτη φορά αμέσως πήγα στην τουαλέτα και έπιασα το στήθος μου θα εκραγόταν ένιωθα και στον καθρέφτη είπα "τι έπαθα; πως το έπαθα; δε μπορεί να μου συμβαίνει όλο αυτό!, το ζω άραγε; είναι αληθινό;". Και ακόμα τα ίδια μόνο που πια δεν έχουμε καμία επαφή και επικοινωνία. Και το άλλο για αυτή την εξομολόγηση και εγώ έχω τις μοναδικές φωτο μας στο κινητό και ο λόγος μόνο να θυμάμαι πόσο ευτυχισμένη ήμουν όταν ήμασταν μαζί. Το χαμόγελο της μου δίνει ζωή ακόμα. Ναι ίσως κάποια στιγμή τις σβήσω και αυτές οριστικά αλλά οι αναμνήσεις μαζί της θα είναι παντοτινές.
Ελπίζω να μην νιώσεις άσχημα για τα σχόλια που λένε ότι είναι creepy ή ψύχωση. Είναι κατά βάση παρόμοιο με το να θαύμαζες κάποιον διάσημο, είναι μια φωτογραφία που σου αρέσει και την χαζεύεις. Αρκετά εφηβικό αλλά απολύτως αποδεκτό από την στιγμή που δεν ξεπερνάει όρια.Απλώς το θέμα είναι να νιώθεις εσύ καλά και να μην καταπιέζεις τα συναισθήματά σου. Καλή τύχη με όλα :)
Εμένα αυτό για ψύχωση μου κάνει πάντως!!! Θα σου έλεγα καλύτερα να βρεις έναν που να έχετε αμφότεροι τις φωτογραφίες του καθενός στα κινητά σας!!! Εκείνος δικές σου κι εσύ δικές του!!! Μην παραπέσει πουθενά το κινητό σου μόνο!!!
Scroll to top icon