ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
26.6.2020 | 15:09

φουρτούνες και μπουνάτσες

Παρακολουθω την στηλη καιρο τωρα και διαβαζω ολα τα προβληματα, χωρις να σχολιαζω.Θελω να μοιραστω μαζι σας κατι που συνειδητοποιησα και μπορει να σας φανει χρησιμο. Οποιο και να ηταν το προβλημα μου, παντα εψαχνα εναν φυλακα αγγελο να με ξελασπωσει, να μου δωσει μια συμβουλη, ενα σχολιο καλη ωρα, να μου πει τι να κανω. Φοβομουν να το αντιμετωπισω μονη μου και κυριως με αυτολυπομουν τοσο πολυ που βιωνα μια αδιεξοδικη κατασταση που δεν τα επαιρνα ποτε πανω μου. Οταν λοιπον βιωνετε καποιο προβλημα, δειτε πρωτα πως το αντιλαμβανεστε και τι ιδεα εχετε για τον εαυτο σας απεναντι του και ειναι πολυ σημαντικο την μοναξια σας απεναντι του να την κανετε δυναμη σας, να καταλαβετε οτι ολοι κουβαλανε τον σταυρο τους και να μην φοβαστε. Ολα δεν μπορουμε να τα ελεγξουμε, αλλα μεχρι εκει που μπορειτε, κανετε ο,τι καλυτερο μπορειτε, με δυναμη και καθαρο μυαλο, με λιγοτερο συναισθημα και περισσοτερη λογικη, σκεπτομενοι οτι ο πονος δινει μαθηματα και τα προβληματα εμπειρια.Να ειστε καλα ιντερνετικοι φιλοι, ευχομαι ολα να πανε καλα με τις υποθεσεις σας και εως αυτες να λυθουν, να συνεχισετε να φροντιζετε τον εαυτο σας και να περνατε εστω και λιγο καλα. Γιατι αν περιμενουμε να λυθουν ολα τα προβληματα για να ειμαστε ευτυχισμενοι..ζητω που καηκαμε!
1
 
 
 
 
σχόλια
Κι εσυ να σαι καλα και να περνάς καλα. Το θέμα ειναι να ζούμε το παρόν μας όπως μπορούμε καλύτερα.. Φυσικά και δεν λύνονται ολα, ομως βελτιώνεται αν θέλεις η όποια επιδραση τους πανω τους. Αν δεν μπορούμε να τα λύσουμε, ας μετριασουμε την επίπτωση τους.
Scroll to top icon