ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
27.6.2020 | 19:28

ζητούσα κι εγώ πολλά ε ????

το να θελω έναν άνθρωπο να είμαι η ζωή του τα παντα του ο άνθρωπος του ήταν πολλά ε ??? να είμαι γιαυτό κι εκείνος για μένα στήριγμα ??? αντί αυτου νέκρα και σιγή κανείς δε με θέλει κοντά του γιαυτό κατέληξα στα 37 μονη τελείως ούτε φίλους ούτε ταίρι πραγματικά σωστό !! σπίτι να ζω παρέα με μια ψυχοπαθή μάνα ......
3
 
 
 
 
σχόλια
"να είμαι η ζωή του, τα πάντα του"Φυσικά και είναι πολλά αυτά που ζητάς. Ή έχεις την εντύπωση πως στα άλλα ζευγάρια ισχύουν αυτά;Νομίζω βλέπεις πολύ ρομαντικά και αφελώς τις σχέσεις. Γι αυτό κι έχεις "αποτύχει" με τα δικά σου κριτήρια.
Το θέμα δεν είναι τί ζητάς και πόσο, αλλά πώς το αιτείσαι και το επιδιώκεις. Τα πάντα υπάρχουν εκεί έξω, αλλά χρειάζεται τρόπος για να επιδιώξεις αυτό που θέλεις. Μέθοδος ή τακτική, αν προτιμάς, εκτός φυσικά από συγκυρία και τύχη. Ο άξονας σκέψης σου είναι προσανατολισμένος προς λάθος κατεύθυνση. Το ερώτημα είναι λάθος και ως εκ τούτου, απάντηση δεν υπάρχει επί αυτού, έτσι όπως τέθηκε έστω.Όσο για φίλους, το θέμα είναι ακόμη πιο περίπλοκο. Εάν αρχίζεις να αλλάξεις οπτική, ίσως σιγά σιγά να αλλάξουν και άλλα πράγματα, στην πορεία.
Δεν είναι ότι ζητούσες πολλά, απλά ενίοτε το να βρούμε ένα ''σωστό'' ταίρι δεν είναι τόσο απλό όσο φαίνεται στη θεωρία. Εκτός τούτου, καμία φορά εμείς οι ίδιοι έχουμε κάνει τις εσφαλμένες επιλογές που μας οδηγούν στη μοναξιά του σήμερα.
Scroll to top icon