ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
28.6.2020 | 15:44

Εχω βαρεθει

Δεν μ'αρεσει συχνά κάποιος όχι λόγω υψηλών στάνταρ αλλά δεν τυχαίνει. Χρόνια μόνη και οι τελευταίοι 3 που μου αρεσαν παρολο που φαινόταν να τους άρεσα και εγώ και ενθουσιαζομουν τόσο πολυ(και δεν εκανα τον ντετεκτιβ να δω τι παιζει-αυτομουτζωνομαι τώρα) ε μετά ανακαλυπτα οτι ειχαν σχεση και αυτό συνέβαινε όχι απευθείας έτσι ώστε να μην προλαβω να αναπτυξω καποιο συναίσθημα αλλά μετά από μήνες.... Νιώθω ηλίθια δλδ, και αυτοί αφου έχουν σχέση τι κάνουν τα γλυκά μάτια και σε άλλες και μας δίνουν ελπίδες...
5
 
 
 
 
σχόλια
Επειδή αρκετοί άντρες έχουμε πετάξει λευκή πετσέτα αυτό έχει ώς αποτέλεσμα περισσότερες ευκαιρίες για τους υπόλοιπους άντρες. Για αυτό και παρατηρούνται τα φαινόμενα που γράφεις.
Εφόσον έχουν σχέση δεν αξίζει οι άλλες κοπέλες να τους δίνουν πράσινο φως για να νομίζουν ότι θα ξενο.... Βέβαια εσύ από όσα μας δεν το ήξερες από πιο πριν και δεν το προχωρούσες. Και καλά έκανες. Ο άντρας που ξενοκοιτά και δίνει ελπίδες είναι συνήθως ο άντρας που βρίσκει το εύκολα θύμα για να κάνει μια ανανέωση και να ξεφορτωθεί το θύμα-3ο πρόσωπο εύκολα λέγοντάς του ήξερες έχω σχέση, γιατί ήρθες μαζί μου; Να ξέρεις όμως καλή μου πως εκεί έξω υπάρχουν άντρες που έχουν ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με σένα. Θέλουν πολύ να κάνουν μια σχέση, αξίζουν ως άνθρωποι κι ως προσωπικότητες κι όμως οι κοπέλες που τους ενδιαφέρουν είναι είτε ήδη δεσμευμένες, είτε δεν τους δίνουν την ανάλογη ανταπόκριση!!! Να ελπίζεις στα καλύτερα για να έρθουν!!! Θετικές σκέψεις!!! Καλή τύχη!!!
Σε καταλαβαίνω. Όσον αφορά αυτό με τις φρούδες ελπίδες, είναι ό,τι χειρότερο μπορεί να κάνει κάποιος/κάποια σε άλλο άτομο. Συνδυάζω και τα ερωτικά θέματα αλλά και γενικά ο,τιδήποτε σου δίνει ελπίδα και μετά γειώνεσαι τρομακτικά άσχημα.
Scroll to top icon