ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
1.7.2020 | 23:22

Μήπως και πάλι.

Έγραψα την εξομολόγηση με τίτλο ΜΗΠΩΣ.Η ερώτηση αφορούσε όσους είναι τέρμα φλατ σαν εμφάνιση και σαν προσωπικότητα. Κάποια που έχει φερειπείν τσαμπουκά δεν είναι όπως όλες οι άλλες, ξεχωρίζει. Ο Βαν Γκογκ ήταν για δέσιμο και φτωχός σιγά μη του καθόταν καμιά της προκοπής. Αυτός ότι έβρισκε το μάζευε και το τάιζε τέλος πάντων αναφέρομαι σε φλατ ανθρώπους και αν μπορεί κάποιος να τους ερωτευτεί. Παρατηρώ ότι ακόμη και οι πολύ συνηθισμένοι άνθρωποι ερωτεύονται ξεχωριστούς ανθρώπους και οι ξεχωριστοί μεταξύ τους. Όχι πάντοτε αλλά αυτός είναι ο κανόνας. Γνωρίζω πολύ κόσμο αλλά μόνο τρεις είναι που ξεχωρίζουν, αρκετοί έχουν κάτι ιδιαίτερο και οι υπόλοιποι είναι αδιάφοροι είναι δεν είναι δεν κάνει διαφορά. Αυτοί οι άνθρωποι που είναι σε όλα μέτριοι τι μπορούνε να κάνουν; Πολλοί λένε ότι ποτέ δεν τους ερωτεύτηκαν έχω ακούσει και 60 χρονών άντρα να το λέει. Όταν δεν σε ερωτεύτηκε κάποιος στα 20 στα 30 και στα 40 δεν πρόκειται ποτέ να σε ερωτευτεί. Σας ζάλισα απλά σκέφτομαι ότι πολλοί άνθρωποι δεν έχουν ελπίδα να ζήσουν τον αμοιβαίο έρωτα. Δεν έχουμε όλοι κάτι που να το εκτιμούν και να το θαυμάζουν οι άλλοι,αυτό λέγεται για παρηγοριά.
1
 
 
 
 
σχόλια
Τι θα πει φλατ άνθρωποι;;; Τιι θα πει αν δεν σε ερωτεύτηκαν μέχρι τα 30 πάει; Σπέρνεις απελπισία και έναν περίεργο ρατσισμό. Το ποιος ξεχωρίζει σε κάποιον είναι τελείως υποκειμενικό. Αλίμονο αν πρέπει να είμαστε υπερβολικοί (πχ ο τσαμπουκάς που ειπες) για να " ξεχωρίζουμε". Τελείως ακυρα.
Scroll to top icon