ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
3.7.2020 | 09:34

Πίστεψε το και θα γίνει!

Για να βρείς κάτι όμορφο , πρέπει να πιστεψεις πως υπάρχει! Ακούω να λένε οτι θέλουν να βρουν όμορφους στην ψυχή φίλους και συντρόφους , ενω στο τέλος λένε "Είναι δύσκολο και ακατόρθωτο" Πως περιμένουν μετά να έρθει κάτι που δεν υπάρχει? Πολλές φορές αν σκεφτείς κάτι όμορφο και χαμογελάσεις , τότε το έλκεις! Είχα ζητήσει στην προσευχή μου όταν ήμουν σε δύσκολη φάση της ζωης μου να εμφανιστεί κάτι Αναστάσιμο και Αγγελικό και γνώρισα την επόμενη μέρα μια γυναίκα που είχε αυτά τα ονόματα! Οτι σκεφτεσαι το έλκεις! Ετσι γίνονται πολλά θαύματα :)
5
 
 
 
 
σχόλια
Συμφωνω μαζι σου εξ! Κι εγω πιστευω στη δυναμη που εχει η φραση "Οτι σκεφτεσαι το έλκεις! ",φυσικα και οι ενεργειες μας παιζουν ρολο αλλα και η σκεψη μας.Να εισαι καλα και να περνας ομορφα!
Αυτό που λες δεν το πιστεύω. Δεν είναι κακό να είναι κανείς ρεαλιστής και να έχει επίγνωση των πιθανοτήτων που υπάρχουν να πετύχει ή να αποκτήσει κάτι. Γενικά, αυτός ο τρόπος σκέψης δείχνει για εμένα απειρία, όπως επίσης και ότι μιλάει κανείς εκ του ασφαλούς!
Κι εσύ Το Μυστικό διάβασες; :) Δεν αρκεί η θέληση, τα ζητήματα στα οποία υπεισέρχονται άλλοι παράγοντες δεν εμπίπτουν στον αποκλειστικό μας έλεγχο. Τούτου λεχθέντος, η μίρλα κι ο αρνητισμός σίγουρα δεν βοηθούν επειδή οδηγούν σε παραίτηση.
Scroll to top icon