ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
7.7.2020 | 11:11

Διακοπές

Είμαι 26 και δεν έχω καταφέρει, ποτέ, να πάω διακοπές όπως οι περισσότεροι νέοι άνθρωποι, ούτε καν μια εκδρομή. Νομίζω, πως ποτέ δεν θα τα καταφέρω... Μέχρι και οικογενειακές διακοπές έχω να κάνω απ' το γυμνάσιο... Δυστυχία!
5
 
 
 
 
σχόλια
Δεν σε πιστεύω. Αν εμενες με τους δικούς σου θα είχες τις λεγόμενες οικογενειακες διακοπές, αν εμενες μόνος/η θα δουλευες οποτε με κάποια χρήματα στην άκρη πας ενα ταξιδακι. Και μόνος μπορείς να πας. Κλεινεις οικονομικά εισητήρια online και πας και όλα μια χαρα. Στο μυαλό σου είναι όλα γιατί δεν μπορεί με κάποιον τροπο θα συντηρεισαι αρα δε δικαιολογείται η κλαψα δεν έχω παει ποτε διακοπές! Εκτός αν δουλευεις 24ωρες 7 μέρες την εβδομαδα, ναι?
Είναι πιστεύω θέμα προτεραιοτήτων. Αν δεν το θέσεις ως στόχο δεν πρόκειται να πας. Ό,τι και να είναι αυτό που σε περιορίζει από μια τέτοια απόφαση, πιστεύω μπορείς να αφιερώσεις κάποιο χρόνο στη δική σου ξεκούραση και απόλαυση. Κάνε τα οικονομικά σου κουμάντα και την σωστή παρέα και φύγε. Μπορείς να το σχεδιάσεις από τώρα για το φθινόπωρο. Ποτέ δεν είναι αργά.
Δε μας αναφέρεις τους λόγους. Αν είναι οικονομικοί και είσαι άνεργη τρέχει τώρα, όπως και τα προγενέστερα χρόνια, πρόγραμμα κοινωνικού τουρισμού. Αν δεν έχεις παρέα, μπορείς να πας οργανωμένα με groups. Αν πάλι δε θες πολύ μακριά, μπορείς να πας σε ένα πολύ κοντινό μέρος για ένα διήμερο. Η Ελλάδα έχει παντού μέρη που αξίζει να επισκεφτούμε. Ποιος είναι λοιπόν ο λόγος που δεν έχεις πάει ? Μήπως απλά δεν το ήθελες αρκετά?
Να ενημερωνόσαστε! Η ζωή δεν είναι μόνο fb, insta & lifo. Μέχρι και η κουτσή Μαρία πηγαίνει πια διακοπές μέσω του ΟΑΕΔ και του προγράμματος "Κοινωνικός Τουρισμός". Όταν δικαιούμαστε κάτι, πρέπει να το κυνηγάμε! Συνάδελφος θα φτάσει μέχρι τη Σκιάθο φέτος. Καθόλου άσχημα. Ψάξε το για του χρόνου.
Ούτε και εγώ. Βασικά δεν μπορώ να καταλάβω όλοι αυτοί που πάνε διακοπές που βρίσκουν τα λεφτά. Μια βδομάδα διακοπές πάει πάνω απο χιλιάρικο. Που βρίσκουν αυτό το πλεόνασμα που μπορούν έτσι να το ξοδεύσουν δεν μπορώ να το καταλάβω.
Scroll to top icon