ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
11.7.2020 | 23:24

Το κεφάλι μου πάει να σπάσει

Και όμως δεν σταματάω να σκέφτομαι..ποτέ. Συνεχώς ταλαιπορώ το μυαλό μου με διάφορα, πότε ουσιώδη, πότε παντελώς ανούσια. Και τις περισσότερες φορές κερδίζει το δεύτερο. Σκέφτομαι για την ζωή μου πόσο χάλια είναι, για το πως με βλέπουν οι άλλοι, για πράγματα τα οποία ήθελα να πω και τελικά δείλιασα και δεν τα είπα. Τον τελευταίο καιρό κάνω χρήση αγχολυτικών για να μην σκέφτομαι, δεν αντέχω άλλο αυτό τον πόνο..νιώθω πως το κεφάλι μου συνθλιβεται, και πως θα χάσω τις αισθήσεις μου.
4
 
 
 
 
σχόλια
Αρχικα, πρεπει να αναλογιστεισ ποσο πιο ευκολη και ομορφη θα ηταν η ζωη σου αν δεν σκεφτοσουν τοσο πολυ και απλα ζουσεσ καθε μικρη στιγμη. Τωρα πωσ θα το κανεισ αυτο? Πιστευω πρεπει να εξασκησεισ το μυαλο σου κανοντασ για αρχη ενα συνειδητο φιλτραρισμα σκεψεων καθωσ και εσυ αντιλαμβανεσαι οτι καποιοι φοβοι και αρνητικεσ σκεψεισ ειναι παραλογεσ. Για παραδειγμα εγω οποτε κατι ''φοβαμαι'' ή ντρεπομαι να το κανω ενω ειναι χαζο και ευκολο (ξερω γω να παω σε ενα χωρο επειδη μπορει να ειναι συγκεκριμενα προσωπα) , αντιλαμβανομαι οτι ειναι παραλογοσ φοβοσ και ετσι αναγκαζω τον εαυτο μου να το κανει γιατι ετσι βλεπεισ τελικα οτι δεν ηταν κατι φοβερο. Επισησ τον κανονα 5/5 δεν τον ξερεισ? Αν κατι δεν θα μετραει σε 5 χρονια μην τρωσ παραπανω απο 5' να το σκεφτεσαι. Για να μη πολυλογω πιστευω οτι τα παντα στη ζωη μασ θελουν εξασκηση. Πιστεψε ολοι οι συνειδητοι ανθρωποι περνανε απο αυτη τη κατασταση καποια στιγμη απλα προσπαθεισε να μην αναλωνεσαι σε αυτο γιατι χανεισ την ουσια που ειναι η ζωη!
Scroll to top icon