ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
18.7.2020 | 13:55

Θύμα;

Έχω έρθει διακοπες στο εξοχικό μας με τον αδελφό μου και τα τέσσερα μικρά του και τρέχω από πίσω τους όλη μέρα και εγώ δεν έχω κάποιον συντροφο αν και είμαι στην ίδια ηλικία με αυτόν στα 35 και ακούω συνέχεια σχόλια από εκείνον ότι θα μείνω για πάντα μόνη μου με τη δουλειά μου και τις γάτες μου! ! Κλαίω όλη μέρα αντί να περνάω καλά! Λόγω της καλής μου καρδιάς και επειδή αγαπάω τα κοριτσάκια του δίνω χρήματα κάθε μέρα και ένα ευχαριστώ δεν ακούω. Τι μπορω να του πω για να καταλάβει ότι δεν είμαι θύμα;
6
 
 
 
 
σχόλια
Μου το θύμισες, το αφήνω εδώ " Τα "όχι" σου μπορεί να τους θυμώσουν, αλλά θα είσαι ελεύθερος.Και αν μέχρι τώρα δεν σου το είπε κανείς, η ελευθερία σου είναι πιο σημαντική από τον θυμό τους." (Ζαν-Πωλ Σαρτρ)
Όσο εκφράζεται ετσι για σένα που σε υποβιβάζει αν το καταλαβες, σταματάς να δίνεις λεφτά και σταματάς να εισαι η νταντά των παιδιών του. Αληθεια αυτος δεν είναι ο πατέρας? Η μανα τους που ειναι? Μη του δίνεις σκαλοπάτια για να πατάει και να σου φέρεται ετσι απλα δεν ξαναπας και αν ξαναπας δεν δίνεις μια ουτε για τα παιδιά ουτε τα προσεχεις.
Του δινεις δλδ του αδερφου ή ηθελες να γραψεις τους δλδ στις ανηψιες σου? Για να κλαις , μαλλον ειναι κατι που σε πληγωνει και θελεις και συ να κανεις οικογενεια.. Να τους βαζετε στη θεση τους.Δεν θα γινεις κακια αν βαλεις τα ορια σου. Οχι οτι θα καταλαβει, αλλα δεν θα νιωθεις ανυπερασπιστη.
Ο αδερφός σου μπροστά στο δικό μου είναι ''άγγελος''. Τελοσπάντων, ας μην αναλύσω τα δικά μου. Εσύ πώς μπορείς και ανέχεσαι αυτές τις άσχημες συμπεριφορές και αντί έστω ένα ευχαριστώ, έναν καλό λόγο από τον αδερφό σου, τον χαρτζιλικώνεις κιόλας; Και αστεία να σου τα λέει αυτά, απλά δεν είναι αστεία. Για να πάψεις να είσαι θύμα, απλά θα τον κάνεις πέρα γιατί είναι τοξικός και αχάριστος. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ!
Scroll to top icon