ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
20.7.2020 | 18:36

Για γέλια

Προκύπτει ένα πρόβλημα στη δουλειά μου και ζητάω τη βοήθεια μιας συναδέλφου που είναι πραγματικά πολύ καταρτισμένη. Μου λέει οτι θα έρθει σε ένα λεπτό. Δεν προλαβαίνει να το πει και αρχίζει η παρέλαση των "ειδικών", ούτε ένας ούτε δυο... πέντε ζωή ναχουν. Φυσικά ήταν ανίδεοι αλλά δε δίστασαν όλοι ανεξαιρέτως να αρχίσουν τις φιλοσοφίες και τις θεωρείες. Η συνάδελφος με κοίταζε και χαμογελούσε πίσω απο την οθόνη της ώσπου επιτέλους ήρθε και αποκατέστησε το προβλημα. Επειδή είχα εκνευριστεί καθώς έχανα χρόνο μου είπε να το διασκεδάζω και οτι αυτοί είναι το αντιπροσωπευτικό κομμάτι του τι συμβαίνει παντού. Χαμογέλασα με ανακούφιση που πλέον θα συνέχιζα τη δουλειά μου. Αμ δε! Οι τρεις από αυτούς επέστρεψαν για να μου τονίσουν πόσο πολύ βοήθησαν και η συνάδελφος ολοκλήρωσε μια τελειωμένη δουλειά μαζί βέβαια με απεραντολογία και ανοησίες. Ηλικίες όλοι τους 30 ως 48!!!!!! Δεν άντεξα άλλο και ευχαρίστησα δυνατά τη συνάδελφο για τη βοήθεια. Κάπως έτσι γλύτωσα και εγώ αλλά διαπίστωσα για μια ακόμα φορά πως δεν μπορεις να τους αποφύγεις, κυκλοφορούν παντού, είναι πάρα πολλοί για να μην πω όλοι και ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ. Αντε κουράγιο υπομονή και διασκεδάστε το όσο μπορείτε.
3
 
 
 
 
σχόλια
Για γελια για κλάματα η και τα δυο; Πριν λιγο καιρο βγαινω με ενα τυπο ετων 41 παρακαλω. Αλλη μια τραγωδια - απο εδω το εφερνε απο εκει το πηγαινε γυρισε την κουβεντα στις σχεσεις και μου λεει οτι θελει πλεον κατι σταθερο για κουραστηκε απο τα ψευτικα τα δηθεν ειπε ειπε - ακολουθησε ενα ρεσιταλ για το ποσο καλα τα παει με τις γυναικες που τν εχουν κουρασει και τελικα αναγκαζεται να φευγει (ναι καλα διαβαζετε) και που ειναι ρομαντικος αυθορμητος συναισθηματικος και συνεχισε να λεει και να αναλυει και και και... Ειχε περασει 1 ωρα και δεν ειχα πει λεξη αλλα ειχα καταλαβει αυτα που ηθελα. Γυρναω για λιγο την κουβεντα στη δουλεια και μετα απο λιγο αρχισα να δειχνω σκεφτικη. Με ρωταει τι εχω και του λεω οτι δεν ταιριαζουμε μαλλον γιατι δεν ειμαι στη δικη του φαση και θελω κατι εφημερο (φυσικα δεν ηταν αληθεια αυτο). Αμεσως λεει βρε γλυκεια μου δεν κολλαω σε τετοια ολα μετρητοις τα παιρνετε οι γυναικες (γελουσε ο ηλιθιος) υπαρχουν πολλοι τροποι να ειναι μαζι δυο ανθρωποι.. Αρχιζω να κοιταω δεξια αριστερα στην πλευρα του και με ρωταει αν ειδα καποιο γνωστο. Του λεω ψαχνω αυτον που καθοταν εδω πριν και ελεγε οτι θελει πλεον κατι σταθερο γιατι κουραστηκε απο τις ψευτικες γυναικες κτλ. Αφησα τα χρηματα και για τους δυο καφεδες και εφυγα ηρεμα και αθορυβα. Ακομα γελαω με την εκφραση του.
Scroll to top icon