ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
20.7.2020 | 22:20

Βαριές κουβέντες

Βαρέθηκα. Με κουρασαν οι συνεχείς καυγάδες σε τέτοιο βαθμό που τρέμω από τα νευρα μου. Τα ποδια μου εχουν μουδιάσει. Δεν θέλω τίποτα να ακουσω, ουτε να πω. Ξενερωσα τελείως από την αχαριστία, την αναισθησία και το θράσσος της. Δεν θέλει να ζητήσει ουτε μια συγνώμη. Τόσος εγωισμός;τι κερδίζει; Ειλικρινά απογοητευτικά τελείως. Δεν θέλω ουτε να προσπαθησω πια να ασχοληθώ. Δεν βλέπω να αξίζει. Το χειροτερο ειναι να βοηθάς και να μην στο αναγνωρίζουν. Νιώθεις μαλάκας. Ασε τον περιγυρο αλλά από συγγενή Ήλπιζα σε κάτι καλύτερο. Δεν ξαναβοηθαω κανέναν για κανένα λόγο. Μόνο οι αναίσθητοι περνουν καλά.
2
 
 
 
 
σχόλια
Καλα αν σε πειραξε καποιος/α ,νομιζω εχεις τους λογους σου.Το να αλλαξουμε τη συμπεριφορα μας προς καποια ατομα,εχει να κανει με το να καταλαβαινουμε οτι η συμπεριφορα που ειχαμε,ηταν επιζημια για εμας.Εκει ναι να αλλαξεις.Αλιμονο λαθη κανουμε ολοι μας και απλα μαθαινουμε απο αυτα.Κρατα αυτο που θελεις να κρατησεις και προχωρησε παρακατω.
Scroll to top icon