Mega Millions: 321 εκατομμύρια δολάρια κλήρωσε το χριστουγεννιάτικο τζακπότ στις ΗΠΑ

Mega Millions: 321 εκατομμύρια δολάρια κλήρωσε το χριστουγεννιάτικο τζακπότ στις ΗΠΑ Facebook Twitter
EPA
0

Τον νέο πολυεκατομμυριούχο αναζητούν σήμερα οι Αμερικανοί, καθώς η χθεσινοβραδινή κλήρωση του λαχείου Mega Millions προσέφερε πάνω από 300 εκατ. δολάρια, το μεγαλύτερο χριστουγεννιάτικο τζακπότ στην ιστορία της λοταρίας.

Οι τυχεροί αριθμοί είναι 2, 8, 42, 43, 50 και το Mega ball (αντίστοιχο "τζόκερ") το 6 αλλά μ έχρι στιγμής δεν έχουν ανακοινωθεί αν υπάρχουν τυχεροί λαχνοί.


Το ποσό ανέβηκε στα 321 εκατομμύρια δολάρια ύστερα από εννέα συναπτές εβδομάδες κληρώσεων χωρίς νικητές. Σε συνδυασμό με το τζακπότ Powerball, ύψους 294 εκατομμυρίων δολαρίων, που κληρώνει σήμερα, τα φετινά Χριστούγεννα μπορεί να μοιράσουν πάνω από 600 εκατομμύρια δολάρια.


Η κλήρωση του λαχείου Mega Millions πραγματοποιήθηκε στις 11.00 το βράδυ (τοπική ώρα) και είναι η πέμπτη που γίνεται ανήμερα των Χριστουγέννων. 


Το Mega Millions παίζεται σε 44 Πολιτείες, στην ομοσπονδιακή πρωτεύουσα Ουάσινγκτον και στις αμερικανικές Παρθένες Νήσους.


Το μεγαλύτερο ποσό που έχει μοιράσει ποτέ το λαχείο Mega Millions – 1,537 δισεκατομμύρια δολάρια – κατοχυρώθηκε σε έναν μόνο τυχερό λαχνό στην κλήρωση της 23ης Οκτωβρίου.

Ο λαχνός πουλήθηκε στη Νότια Καρολίνα σε κάποιον που ακόμα δεν έχει εμφανιστεί για να παραλάβει τα χρήματα, σύμφωνα με τη λοταρία Mega Millions.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τα πέντε δευτερόλεπτα που βύθισαν την Ιβηρική στο σκοτάδι – Τι αποκαλύπτει ο διαχειριστής του δικτύου

Διεθνή / Μπλακ άουτ στην Ισπανία: Τα πέντε δευτερόλεπτα που βύθισαν την Ιβηρική στο σκοτάδι

Μια σειρά διαδοχικών δυσλειτουργιών μέσα σε πέντε δευτερόλεπτα φαίνεται να ήταν αρκετή για να προκαλέσει το ιστορικό μπλακ άουτ που έπληξε Ισπανία και Πορτογαλία, αφήνοντας εκατομμύρια ανθρώπους δίχως ρεύμα για ώρες.
LIFO NEWSROOM
Μπλακ άουτ σε Ισπανία: «Έχουν γίνει μεγάλες ζημιές οικονομικές σε όλα τα επίπεδα της υποδομής»

Διεθνή / Μπλακ άουτ σε Ισπανία: «Έχουν γίνει μεγάλες ζημιές οικονομικές σε όλα τα επίπεδα της υποδομής»

Η εξήγηση του συμβούλου του Ελληνικού Ιδρύματος Ευρωπαϊκής και Εξωτερικής Πολιτικής και ειδικού για θέματα ενέργειας, Μιχάλη Μυριάνθη, για το πρωτοφανές μπλακ άουτ σε Ισπανία και Πορτογαλία
LIFO NEWSROOM
ΗΠΑ: Το υπουργείο Παιδείας ξεκίνησε έρευνα κατά του Χάρβαρντ

Διεθνή / ΗΠΑ: Το υπουργείο Παιδείας ξεκίνησε έρευνα κατά του Χάρβαρντ

Η υπηρεσία Πολιτικών Δικαιωμάτων του υπουργείου Παιδείας ανακοίνωσε ότι οι ξεκίνησε έρευνα «έπειτα από αναφορές για διακρίσεις που γίνονται με βάση τη φυλή στον τρόπο λειτουργίας του περιοδικού» Harvard Law Review κατά παράβαση του άρθρου VI του νόμου περί πολιτικών δικαιωμάτων του 1964
LIFO NEWSROOM