Χιονίζει πάλι στη Θεσσαλονίκη - Το έστρωσε στο κέντρο της πόλης

Χιονίζει πάλι στη Θεσσαλονίκη - Το έστρωσε στο κέντρο της πόλης Facebook Twitter
0

Η Υπατία έφερε χιόνι για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες μέρες στη Θεσσαλονίκη. Αυτή τη στιγμή σημειώνεται χιονόπτωση ακόμη και στο κέντρο της πόλης.

Ο υδράργυρος νωρίτερα στη Θεσσαλονίκη έδειξε -1 βαθμό Κελσίου.

Πυκνό χιόνι πέφτει σε περιοχές της ανατολικής Θεσσαλονίκης και ήδη σε κάποιους δρόμους το έχει «στρώσει».

Η κυκλοφορία στην Περιφερειακή Οδό διεξάγεται μέχρι στιγμής κανονικά, όπως επίσης στους κεντρικούς οδικούς άξονες της πόλης.

Άμεσα αναμένεται να ξεκινήσει το έργο συνεργείων των δήμων και της Περιφέρειας για να μείνουν ανοιχτοί οι δρόμοι.

Ήδη από τις πρωινές ώρες άρχισε να χιονίζει περιφερειακά της Θεσσαλονίκης και σε περιοχές με υψόμετρο. Χιονοπτώσεις καταγράφηκαν στην Ημαθία, όπως στη Βέροια, τη Νάουσα και την Αλεξάνδρεια.

Σύμφωνα με τον Μετεωρολογικό Σταθμό Μακεδονίας αυτή την ώρα χιονίζει στις περισσότερες περιοχές της Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας.

Η θερμοκρασία στην περιοχή του αεροδρομίου Μακεδονία είναι στους τρεις βαθμούς υπό το μηδέν. Το θερμόμετρο στις 08:50 δείχνει στις Σέρρες -7 βαθμούς Κελσίου, στην Καστοριά -6 και στην Καβάλα -3 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη σήμερα αναμένονται νεφώσεις ενώ χιονοπτώσεις θα σημειωθούν από το πρωί. Παγετός θα σημειωθεί έως τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από -2 έως 3 βαθμούς.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χανιά: Στη φυλακή για κακούργημα ο 50χρονος που μπήκε μεθυσμένος στο αντίθετο ρεύμα και σκότωσε μια γυναίκα

Ελλάδα / Χανιά: Στη φυλακή για κακούργημα ο 50χρονος που μπήκε μεθυσμένος στο αντίθετο ρεύμα και σκότωσε μια γυναίκα

Η υπεράσπιση προσπάθησε να αποδώσει την ευθύνη στον επικίνδυνο δρόμο και ζήτησε την υποβάθμιση της κατηγορίας σε πλημμέλημα, αλλά το δικαστήριο δεν το δέχθηκε
LIFO NEWSROOM