ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
25.7.2020 | 22:05

Απέλαση

Είμαστε 3 χρόνια μαζί, ζούμε μαζί σε χώρα της Ευρώπης, εγω ευρωπαία αυτός όχι. Έχει φοιτητική βίζα αλλά δυστυχώς έχασε τη χρονιά του λόγω κάποιων προβλημάτων υγειας και αν δεν τον ξαναδεχτούνε για του χρόνου, θα τον απελάσουν. Δεν ξέρω τι να κάνω, δεν είναι σίγουρο ακόμα, θα έχουμε απάντηση από τη σχολή του αρχές Αυγούστου. Αν τον απελάσουν θα πρέπει να μείνει στη χώρα του 1 χρόνο πριν ξανακάνει αίτηση για να γυρίσει εδώ. Εγω εκεί δε μπορώ να παω γιατι θα χρειάζομαι βιζα εργασίας που δε θα μου δωθεί λόγω του ότι δε μιλάω τη γλώσσα και για τουρισμό δε το βλέπω τώρα με τον κορονοιο, η χώρα του είναι απο τις πιο πληγείσες. Δε μπορώ να το πιστέψω. Δε μπορώ να το χωρέσω στο μυαλό μου.
3
 
 
 
 
σχόλια
Αν ήμουν εσυ (για να σου δείξω τη νοοτροπία σκέψης ;) ) και όντως του έκαναν απέλαση, θα του έλεγα δεν πειραζει μωρό μου, ενα χρονο θα κάνουμε υπομονή και μετα δεν μας ξαναπιανει κανείς! Θα το γαμ@@##με το συστημα! ;) Αυτό αρκεί να ηταν αμοιβαίο. ;) καταλαβες.
Η αγάπη ολα τα μπορει, λέει ενα ρητό. Συμφωνω ειναι αναπάντεχο συμβάν όμως αν παλεψετε και οι δυο ίσως βρεθεί μια κάποια λύση, δεν μπορει να χρησιμοποιήσει τους λόγους υγειας που όπως ειπες τον έφεραν πίσω? Ψαξτε ολα τα ενδεχόμενα του να μείνει εκει. Αν αυτό δεν γίνεται τοτε απλα θα πρεπει να κάνετε υπομονή. Τι ειναι ένας χρονος μπροστά σε μια ολόκληρη ζωή? Εύχομαι να βρείτε μια κάποια λύση ή τουλαχιστον να μη χάσετε αυτό που ηδη έχετε.
Scroll to top icon