ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
6.8.2020 | 10:48

Mη Μπλεξεις.

Ειχα φυγει στο εξωτερικο πριν 2-3 χρονια ωστε να βρω δουλεια να αποκτησω καποια εμπειρια , περα απο αυτο ομως κρυβοταν και αλλος λογος οπου επρεπε να το κανω αφου δεν εβρισκα αλλη λυση στην Ελλαδα ωστε να φυγω απο το σπιτι.Ο λογος ηταν η διαμονη με τους γονεις μου, ενω μου αρεσει και εχουμε καλες σχεσεις , κατα διαστηματα οπως ολες οι οικογενειες ομως γινεται πανηγυρι χαχαχα. Ο κυριος ενοχος για αυτη τη κατασταση και κατα 70% των περιπτωσεων ειναι η μητερα μου , βρισκεται εδω και καποια χρονια στη περιοδο της κλιμακτιριου και δεν παλευεται με τιποτα , σε συνδιασμο με καποιες εμμονες που εχει σαν ανθρωπος ερχεται να γινει ακομη χειροτερη η συμβιωση μαζι της. Τρομαξα να την αναγνωρισω μολις γυρισα ξανα σπιτι , ξυπναει απο της 7-8 το πρωι και καθαριζει ολο το σπιτι καθε μερα , οποιαδηποτε στιγμη της ημερας θα την δω με ενα βιτεξ το οποιο εχει νερο και ξυδι και μολις παω σπιτι εγω η ο πατερας μου καθαριζει πομολα και διακοπτες η οποιδηποτε αλλη επιφανεια, μεχρι και την πιστοτικη του πατερα μου και τα κινητα μας καθαριζει. Ειπαμε να ειμαστε καθαροι αλλα μεχρι ενα σημειο. Εχω φερει πρωην μου η φιλους και επαθαν πλακα με το σπιτι το ποσο περιποιημενο ειναι . Ενταξει αυτο ειναι καλο αλλα εχω εναν δικτατορα πανω απο το κεφαλι μου να με λεει πανε πλυσου μην ακουμπας αυτος και εκεινο.Ουτε να κανω ενα τοστ να φαω δεν με αφηνει γιατι θα κανω αχουρι την κουζινα οπως λεει. Οπως καταλαβαινεται οσο ημουν εξωτερικο αυτα τα 2 χρονια ειχε ησυχασει το κεφαλι μου απο αυτο το σκηνικο αλλα και παλι εκει εμενα με αλλα ατομα τα οποια ειχαν τις δικες τους εμμονες.Αλλα με τη μανα ειναι το κατι αλλο, γινεται χαμος χωρις λογο.Δε ξερω τι να κανω , εχω αγανακτησει και δεν βρισκω λυση , μεχρι και η γιαγια μου εχει διαπιστωσει πως εχει προβλημα σαν παιδι της που την εχει , αλλα δεν λεει να παει σε καποιον ειδικο για να την ηρεμησει.
1
 
 
 
 
σχόλια
Γέλασα λίγο γιατί και γω σχεδόν έτσι είμαι με τη καθαριότητα. Κρατώ πολλές φορές βετεξ στο χέρι και πάντα κάτι κάνω καθημερινώς. Μπορεί να είναι και εμμονικό κάπως, από μια απλή συνήθεια.
Scroll to top icon