Βόρεια προάστια: Τροχαίο με ηλικιωμένο που μπέρδεψε την όπισθεν με την πρώτη

Βόρεια προάστια: Τροχαίο με ηλικιωμένο που μπέρδεψε την όπισθεν με την πρώτη Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Σε σοβαρή κατάσταση φέρεται να είναι πεζός που χτυπήθηκε από όχημα έξω από σούπερ μάρκετ στα βόρεια προάστια.

Σύμφωνα με το ethnos.gr, ένας ηλικιωμένος άνδρας είχε πάει για τα ψώνια του σε σούπερ μάρκετ των βορείων προαστίων, και βγαίνοντας από το πάρκινγκ για να επιστρέψει σπίτι του, έκανε κατά λάθος μπροστά αντί για πίσω και προκλήθηκε τροχαίο με θύμα έναν διερχόμενο πεζό.

Συγκεκριμένα, ο άνδρας αντί να κάνει όπισθεν, έβαλε πρώτη με αποτέλεσμα να χτυπήσει τον πεζό αρκετά σοβαρά.

Έξω από το σούπερ μάρκετ επικράτησε πανικός, ωστόσο στο σημείο κλήθηκε το ΕΚΑΒ και όπως αναφέρει το ρεπορτάζ ο τραυματίας βρίσκεται στο νοσοκομείο διασωληνωμένος.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τέμπη: Τίτλους σπουδών και άδειες ασκήσεως επαγγέλματος, ζητά ο ανακριτής από τους τεχνικούς συμβούλους

Ελλάδα / Τέμπη: Τίτλους σπουδών και άδειες ασκήσεως επαγγέλματος, ζητά ο ανακριτής από τους τεχνικούς συμβούλους

Απαιτείται επίσης έγγραφο από τις αρμόδιες δικαστικές ή εισαγγελικές αρχές που να πιστοποιεί την εγγραφή τους στους επίσημους πίνακες πραγματογνωμόνων
LIFO NEWSROOM