ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
13.8.2020 | 17:26

Είναι φυσιολογικό αυτό;

Κάθε φορά που μου συμβαίνει κάτι κακό, η μάνα μου χαμογελάει. Είναι τρομακτικό.. Μια φορά έπαθα δηλητηρίαση και ήμουν άρρωστη και όταν έβυχα χαμογελούσε, όχι σαν αστείο αλλά με έναν ύπουλο τρόπο. Μια φορά ζαλίστηκα και ήμουν στο νοσοκομείο και όταν της είπα ότι εκείνη φτάνει που μου πέταξε τα χάπια της ανεμιας που παίρνω πάλι έκανε το ίδιο. Γενικώς με αντιπαθεί από μικρή, με σταματούσε από το να έχω χόμπι και πάντα με γράφει και με μειώνει και δεν με αφήνε να βγαίνω έξω με φίλες μέχρι τα 16, ακόμη και τώρα στα 21 μέχρι τις 11 μου λέει και συνέχεια βρίζει τις φίλες μου.
1
 
 
 
 
σχόλια
Ακριβώς αυτό, 21 είσαι και όχι 12. Ειλικρινά, πιστεύεις ότι θα μπορούσε μία τέτοια συμπεριφορά - μία στο εκατομ. - να είναι φυσιολογική; γι' αυτό και μας ρωτάς; Έχεις κάποιες αμφιβολίες δηλαδή; Αν πχ σε χτυπούσε, θα έκανες πάλι την ίδια ερώτηση; τύπου "είναι φυσιολογικό να με χτυπάει;" Δεν καταλαβαίνω ώρες ώρες τις απορίες μερικών εξομολήσεων. Από ότι φαίνεται, δεν διάβασες αυτό που έγραψες.
Scroll to top icon