ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
22.8.2020 | 11:06

Διαπίστωση

Τελικά διαπίστωσα ένα πράγμα.Οι άντρες, αν και διατηρούν ακόμα σχέσεις ή συναισθήματα για τις πρώην, ή έχουν καβάντζα μια σχέση ή είναι παντρεμένοι ή χρόνια σε σχέση συνήθως δεν είναι ευτυχισμένοι ή είναι άπληστοι και πλησιάζουν κι άλλες.Οι γυναίκες βρίσκονται επίσης σε μπερδεμένες σχέσεις, με πρώην, με νυν , με επόμενους, με αυτούς που τις προσεγγίζουν από τα social media , παντρεμένες, χωρισμένες, σε διάσταση, οι ''εδώ και λίγο καιρό δε μιλιόμαστε'' ή οι χωρισμένες που εξακολουθούν να κάνουν γνωριμίες απλά δεν τους αρέσει κανείς απ' όσους γνωρίζουν και πορεύονται μόνες γι' αυτό το λόγο, εξαιτίας δικής τους επιλογής δηλαδή.Ή ζευγαράκια που βρίσκονται μόνο για σεξ λένε και μετά μπλέκουν τα μπούτια τους όταν αρχίσει ο ένας από τους δύο να έχει συναισθήματα για τον άλλο.Πραγματικά ολομόναχοι άνθρωποι πρέπει να υπάρχουν ελάχιστοι και καλό θα ήταν να φτιάχναμε ένα σόσιαλ-μιντιακό γκρουπ ώστε να γνωριστούμε.Αλλά μάλλον δεν πρέπει να υπάρχουν. Ή πρέπει να είναι απομακρυσμένοι σε κανα απομονωμένο νησάκι ή κοντά στα σύνορα σε κανα μικρό χωριό, δεν ξέρω.
4
 
 
 
 
σχόλια
Ενδιαφέρουσα η περιγραφή για τους παντρεμένους, τις γυναίκες που ψάχνονται μεσω σοσιαλ και των χωρισμενων γυναικών. Ωραία και η επεξήγηση γιατί αυτές οι ομάδες βρίσκονται σε μια τέτοια μόνιμη κατάσταση. Όταν φτάνεις ομως στους "μόνους" αποφεύγεις να αναλυσεις για ποιο λόγο είναι μόνοι τους και κυρίως γιατί δε βρισκουν τρόπο να το αλλάξουν αυτό (δε θέλουν/δεν ξέρουν πώς/ βαριούνται να κινητοποιηθούν/δε θέλουν να αλλάξουν γιατι ζουν μέσα σε μια εμμονή οτι για την κατάσταση τους φταίνε οι άλλοι). Προτεινω, μιας και ειναι ανώνυμο εδω το μέσο να επωφεληθεις λαμβάνοντας υπ' όψιν τη γνώμη σοβαρών σχολιαστών. Δε χάνεις κάτι να προσπαθήσεις. Πιστευω βεβαια οτι στην δική σου περίπτωση ειναι πιο περίπλοκο το αίτιο και χρειάζεσαι απτή υποστήριξη.Καλη δύναμη!
Οι γενικεύσεις σαν την εξομολόγηση είναι ο μοναδικός τρόπος για τα απλοϊκά, αδυναμα μυαλά να βάλουν σε τάξη έναν κόσμο που δεν κατανοούν. Είτε γιατί δε μπορούν, είτε γιατί δεν προσπαθούν.Τι θα πει "πραγματικά ολομόναχοι"; Όποιος νοιώθει μόνος, ανεξαρτήτως των αιτιών, τη δική του πραγματικότητα βιωνει.Και τι σχέση έχει η πραγματική μοναξιά με το λογύδριο για τις σχέσεις των άλλων; Παντελής έλλειψη λογικής σύνδεσης.Οι μόνοι δε θέλουν τους άλλους μόνους. Τους απεχθάνονται, γιατί απεχθάνονται τους ίδιους τους τους εαυτούς. Επιβεβαίωση ψάχνουν απο τους ανόμοιους τους (Γι'αυτό ποστάρεις εξομολογήσεις και αναζητήσεις).
Δεν είναι έτσι ακριβώς να ξέρεις λίγοι άντρες πηγαίνουν με πολλές γυναίκες. Για αυτό βλέπεις στατιστικά οι περισσότεροι άνθρωποι που είναι μόνοι είναι άντρες παρά γυναίκες. Πάντως να ξέρεις οι εμφανίσιμοι άνθρωποι άντρες - γυναίκες αναλωνονται πολύ πιο εύκολα επειδή έχουν πολλές επιλογές
Υπαρχουν κι αυτοι που εχουν νορμαλ σχεσεις/γαμους που δεν εμπλεκονται με αλλους,που ειναι μονο οι ιδιοι μεταξυ τους.Δεν το ειπες.Υπαρχουν και οι αντρες/γυναικες που πηδιουνται σαν τα ζώα μέχρι τα 30, βρίσκουν καποιον κάθονται 8 χρόνια μαζί, κάνουν παιδί στα 40 κάτι και χωρίζουν μετά από 1-2 χρόνια.Και ναι υπαρχουν και οι τερμα μοναχικοι,οι ορκισμενοι στη μοναξια τους.Οχι δε ζουν στην απομονωση,σε νησι ή χωριο οπως λες,ζουν στην πολη ζουν με κοσμο κι ομως εχουν αποσυρθει,δεν εχουν παρεες,δεν εχουν σχεσεις,ξερω πολλους στη γειτονια μου,επισης εχω δει οχι μονο σε μια πολη,αλλα σε αρκετες.Ειναι και οσοι εχουν αποτυχημενες σχεσεις/γαμους και μετα αποκηρυσσονται τα εγκοσμια και αποσυρονται.Ειναι πολλες κατηγοριες τελικα,η ουσία είναι ότι δεν υπάρχει στάνταρ σε αυτό,στις σχεσεις, είναι θέμα επιλογής.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon