ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
28.8.2020 | 13:20

Γράφω σε 2 ώρες

αλλά πραγματικά δεν με νοιάζει τώρα πως θα τα πάω...Στην προηγούμενη εξέταση ο καθηγητής έκοψε άδικα καποιους και εμένα.Ξέρω την ύλη, την είχα διαβασμένη από το χειμερινό εξάμηνο και όλο το καλοκαίρι βαριόμουν να την ξαναδιαβάζω. Βεβαια ξέρω ότι άμα την διάβαζα με πιο πολύ όρεξη θα τα πήγαινα τώρα πολύ καλά.Αλλά λίγο η κούραση από την δουλειά, λίγο η ζέστη, νιώθω σαν να τα έχω παρατήσει και δεν θέλω :( οι σπουδές μου ήθελα να είναι αυτές που θα βασιστεί το μέλλον μου αλλά έτσι όπως πάω τώρα... Γίνομαι πλέον και επι πτυχίο φοιτήτρια :/*Όχι, δεν παρτάρω κάθε μέρα και βαριέμαι να διαβάσω, κάθομαι και κοιτάω απλά τα βιβλία.
3
 
 
 
 
σχόλια
Κάποιες φορές και γω παρόλο που διάβαζα, δεν είχα πάντα όρεξη και απλώς χάζευα και ξεφύλλιζα τα βιβλία. Να σου πω και κάτι; Αν κάτι δεν σου αρέσει, παράτησέ το και ασχολήσου με κάτι άλλο. Εξάλλου δεν σπουδάζουν όλοι και δεν υπάρχει κάτι υποσχόμενο για το μέλλον ότι θα βρεις στο τομέα που έμαθες.
"Όχι, δεν παρτάρω κάθε μέρα και βαριέμαι να διαβάσω, κάθομαι και κοιτάω απλά τα βιβλία."Καλά, δεν έχει και καμία διαφορά, το αποτέλεσμα πάλι ίδιο είναι, ότι δηλαδή δε διάβασες, δε διαβάζεις κτλ. Πάντως εγώ γνώριζα και γνωρίζω παιδιά τα οποία και "πάρταραν" συχνά και μια χαρά συνεπείς ήταν. Αυτό όμως το "έκοψε άδικα κι εμένα και άλλους", πώς το εννοείς; Θέλω να πω, καταλαβαίνω ότι υπάρχουν καθηγητές πιο απαιτητικοί των οποίων τα θέματα είναι πιο δύσκολο να απαντήσεις καθώς είναι εξίσου απαιτητικά ή είναι πιο "συγκρατημένοι" στη βαθμολόγησή τους. Το "άδικα" όμως ειλικρινά δεν το καταλαβαίνω. Εαν απαντήσεις, εαν μπορείς να απαντήσεις σε αυτού του είδους τα θέματα που βάζουν, περνάς, όσοι μπορούν να ανταποκριθούν στα δύσκολα θέματα, θα περάσουν. Σε αυτό δεν υπάρχει κάποια "δικαοσύνη"; Το ότι εσύ ενδεχομένως να διάβασες(αρκετά, πολύ) και κόπηκες, δε θεωρώ ότι μπορεί να χαρακτηριστεί "άδικο", έτσι, απλά, από μόνο του καθώς ίσως τελικώς δεν μπόρεσες να ανταποκριθείς στα θέματα που ο καθηγητής επέλεξε να σας εξετάσει, ανεξάρτητα από το δικό σου διάβασμα. Δεν ξέρω, ίσως εγώ να κρίνω έτσι καθώς αυτήν την εντύπωση είχα σχηματίσει εγώ από τη δική μου σχολή. Δεν πιστεύω ότι υπάρχει κάποιος που απαντάει στα θέματα ικανοποιητικά και επαρκώς, αλλά τελικά κόβεται. Η μόνη περίπτωση πάντως που αναγνωρίζω το "άδικο" είναι σε περιπτώσεις όπου ο καθηγητής/η καθηγήτρια "διορθώνει" στην τύχη, εντελώς στην τύχη, χωρίζοντας τα γραπτά χωρίς καν να τα κοιτάξει σε αυτά που "περνούν" και σε αυτά που "κόβονται", χωρίς καμία λογική, χωρίς καμία δικαιολογία.
Γκερλ,να πας και να γραψεις,σιγουρα θα τα πας καλα γιατι εχεις προετοιμαστει,την υγειά σου να εχεις και ολα θα ερθουν!Ούτως ή άλλως την δουλειά την μαθαίνεις όταν τελειώσεις την σχολή.Εμενα το ξαδερφάκι πέρασε ιατρική και κάνει πάρτυ.Καλύτερα να της πω την άλλη βδομάδα πως σαν μανικιουριστ έχει περισσότερες πιθανότητες για δουλειά :)
Scroll to top icon