Έξι συλλήψεις για παράνομο τζόγο στην Αττική- Μετά την έφοδο της αστυνομίας

Έξι συλλήψεις για παράνομο τζόγο στην Αττική- Μετά την έφοδο της αστυνομίας Facebook Twitter
Πηγή φωτό ΕΛ.ΑΣ.
0

Ένα «μίνι καζίνο» εξάρθρωσε η αστυνομία σε περιοχή της Αττικής, σε νέα επιχείρηση κατά του παράνομου τζόγου.

Έπειτα από την έφοδο της αστυνομίας σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, συνελήφθησαν 6 άτομα, που ήδη έχουν οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών. Πρόκειται για τον ιδιοκτήτη και έναν υπάλληλο του καταστήματος, όπως και τέσσερις πελάτες.

Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία για - κατά περίπτωση - παραβάσεις των νομοθεσιών που αφορούν στα παράνομα παίγνια και την προστασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.

Έξι συλλήψεις για παράνομο τζόγο στην Αττική- Μετά την έφοδο της αστυνομίας Facebook Twitter
Πηγή φωτό ΕΛ.ΑΣ.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου στο κατάστημα διαπιστώθηκε ότι είχαν εγκατασταθεί 26 πλήρεις ηλεκτρονικοί υπολογιστές παράνομων τυχερών παιγνίων, συνδεδεμένοι με κεντρικές μονάδες - server, ενώ οι χώροι επιτηρούνταν με εσωτερικές και εξωτερικές κάμερες.

Συνολικά, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 26 κεντρικές μονάδες ηλεκτρονικών υπολογιστών, 4 κεντρικές μονάδες ηλεκτρονικών υπολογιστών (server), 31 οθόνες ηλεκτρονικών υπολογιστών, καταγραφικό μηχάνημα, με USB stick, 6 κάμερες, 3 ασύρματα τηλεχειριστήρια (μπουτόν), 950 ευρώ και ιδιόχειρες σημειώσεις.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παπαζάχος για Σαντορίνη:

Ελλάδα / Παπαζάχος για ηφαίστειο Σαντορίνης: «Να το συνειδητοποιήσουμε ότι κάποια στιγμή η έκρηξη θα συμβεί»

Οι εκτιμήσεις του καθηγητή σεισμολογίας κατά τη διάρκεια ημερίδας με θέμα «Η Παρακολούθηση του Ηφαιστείου της Σαντορίνης και η Πρόσφατη Σεισμο-Μαγματική Κρίση: Τι έγινε, τι συμβαίνει, τι να περιμένουμε» στο ΑΠΘ
LIFO NEWSROOM