Game of Thrones: Ο George R.R. Martin αποκάλυψε τη σκηνή που «μίσησε»

Game of Thrones: Ο George R.R. Martin αποκάλυψε τη σκηνή που «μίσησε» Facebook Twitter
0

Ο λογοτέχνης George R.R. Martin, δημιουργός του «A Song of Ice and Fire», αν και ένιωσε ικανοποιημένος, όταν ετοιμαζόταν η σειρά Game Of Thrones που βασιζόταν στα βιβλία του, ωστόσο δεν ήταν λίγες οι φορές που απογοητεύτηκε. 

Σε ένα νέο βιβλίο που θα κυκλοφορήσει στις 6 Οκτωβρίου με τίτλο Fire Cannot Kill a Dragon, ο δημοσιογράφος και συγγραφέας James Hibberd, περιγράφει άγνωστες ιστορίες από τη βραβευμένη σειρά. Μία από αυτές αφορά στον δημιουργό George R.R. Martin, ο οποίος φέρεται να «μίσησε» μια σκηνή της τηλεοπτικής σειράς.

Πρόκειται για μια σκηνή του Game Of Thrones στο έκτο επεισόδιο με τίτλο «A Golden Crown» της πρώτης σεζόν. Στο επεισόδιο αυτό παρακολουθήσαμε τον Βασιλιά Ρόμπερτ Μπάραθον να πηγαίνει για κυνήγι, όμως στο γύρισμα ο πολυβραβευμένος δημιουργός είχε πολλά νεύρα.

Σύμφωνα με τις περιγραφές, ο George R.R. Martin χαρακτήρισε σχεδόν γελοίο τον τρόπο που παρουσιάστηκε το βασιλικό κυνήγι. Ο Martin ήθελε στη σκηνή εκατό παιδιά να συνοδεύουν τον σημαντικό άνδρα και όχι να περπατάει απλώς μέσα στο δάσος με τρεις από τους φίλους του να κρατούν δόρυ, ελπίζοντας να συναντήσουν έναν αγριόχοιρο. Επιθυμούσε γύρω από τον Μπάραθον κυνηγούς, κιόσκια, μια αληθινή γιορτή.

Στην πρώτη σεζόν ωστόσο του Game of Thrones, ο προϋπολογισμός ήταν πολύ μικρότερος και ο Martin πιθανόν δεν μπορούσε να απαιτήσει περισσότερα.

 
Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αίγυπτος: Αρχαιολόγοι πιστεύουν ότι βρήκαν και δεύτερο τάφο του Τούθμωσι Β'

Πολιτισμός / Αίγυπτος: Αρχαιολόγοι πιστεύουν ότι βρήκαν και δεύτερο τάφο του Φαραώ Τούθμωσι Β'

Το εύρημα έρχεται λίγες μέρες αφότου ο δρ Πίερς Λίτερλαντ ανακοίνωσε την ανακάλυψη του πρώτου τάφου ενός Φαραώ μετά την αποκάλυψη αυτού του Τουταγχαμών πριν από έναν αιώνα
LIFO NEWSROOM
Με Μαρμαρινό, Κουρεντζή, Ράσσε, Mouawad και Ζυλιέτ Μπινός στο πρόγραμμα του Φεστιβάλ Επιδαύρου

Πολιτισμός / Μαρμαρινός, Κουρεντζής, Ράσε, Mouawad και Ζιλιέτ Μπινός στο πρόγραμμα του Φεστιβάλ Επιδαύρου

Καλλιτέχνες με ιστορικό ίχνος στην Επίδαυρο θα παρουσιάσουν τη δουλειά τους δίπλα σε ξένους και άλλους Έλληνες δημιουργούς, ενώ στις 19 Ιουλίου θα ακούσουμε την ορχήστρα Utopia υπό τη διεύθυνση του Θ. Κουρεντζή.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
Η εντυπωσιακή τοποθέτηση του ανδριάντα του Μεγάλου Αλεξάνδρου του Γιάννη Παππά στο Μουσείο Μπενάκη

Πολιτισμός / Η εντυπωσιακή τοποθέτηση του ανδριάντα του Μεγάλου Αλεξάνδρου του Γιάννη Παππά στο Μουσείο Μπενάκη

Πρόκειται για τον μπρούτζινο αδριάντα του Μεγάλου Αλεξάνδρου, σαν αυτόν που βρίσκεται στη συμβολή των λεωφόρων Αμαλίας και Όλγας, στο κέντρο της Αθήνας
LIFO NEWSROOM
Κώστας Γαβράς, Στίβεν Σόντερμπεργκ και Στίβεν Κινγκ από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Κώστας Γαβράς, Στίβεν Σόντερμπεργκ και Στίβεν Κινγκ από αύριο στους κινηματογράφους

Η «Τελευταία Πνοή» του Κώστα Γαβρά, το φαντασματικό «Presence» του Στίβεν Σόντερμπεργκ και το «Monkey» του Οζ Πέρκινς είναι μερικές από τις επιλογές του προγράμματος αυτής της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Ο σκηνοθέτης του «The Brutalist» δεν έβγαλε «ούτε ένα δολάριο» από την ταινία που είναι υποψήφια για 10 όσκαρ

Πολιτισμός / Ο σκηνοθέτης του «The Brutalist» δεν έβγαλε «ούτε ένα δολάριο» από την ταινία που είναι υποψήφια για 10 όσκαρ

Ο Μπρέιντι Κόρμπετ αποκάλυψε ότι δεν έβγαλε κανένα κέρδος από τις τελευταίες δύο ταινίες του - «Μόλις σκηνοθέτησα τρεις διαφημίσεις στην Πορτογαλία και είναι η πρώτη φορά που έβγαλα χρήματα εδώ και χρόνια»
LIFO NEWSROOM
Ο 7χρονος «χορευτής με τα εγκαύματα» που επιβίωσε από τον πόλεμο στην Ουκρανία, έγινε ταινία

Πολιτισμός / Ο 7χρονος «χορευτής με τα εγκαύματα» που επιβίωσε από τον πόλεμο στην Ουκρανία, έγινε ταινία

Τον Ιούλιο του 2022 ένα παιδί με όνειρο να γίνει επαγγελματίας χορευτής ballroom τραυματίζεται από βόμβα στην Ουκρανία σε ηλικία επτά ετών και η ιστορία του γίνεται
LIFO NEWSROOM