ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
6.1.2021 | 22:03

Δεν μπορώ άλλο τη μάνα μου

Είμαι γυναίκα 25 χρονών μοναχοκόρη. Μένω με τους γονείς μου οι οποίοι πάντα ήταν υπερπροστατευτικοι μαζί μου. Εγώ γενικά δεν έχω πολλές παρέες και που και που βγαίνω με κανα δυο φίλες μου. Σήμερα που θα ήταν και μερικά αγόρια στην παρέα η μάνα μου είχε λυσσάξει στα τηλέφωνα για να με πάρει για να μην μας γράψουν επειδή είχε πάει 9 και 20 η ώρα. Από τις 8μιση με έπαιρνε εκατό τηλέφωνα και με περίμενε στο αυτοκίνητο σχεδόν 1 ώρα ενώ της έλεγα να φύγει και θα γυρνούσα μόνη μου. Τα παιδιά που είχα βγει ούτε μια φορά δεν τους πήραν τηλέφωνο και είναι και μικρότεροι από εμένα. Με έκανε ρεζίλι.
4
 
 
 
 
σχόλια
Δεν είναι μόνο ότι γράφεις τα μέτρα στα παλαιότερα των υποδημάτων σου,αλλά και προφανώς άν πέσει το 300αρι του προστίμου,οι γονείς σου θα πληρώσουν τη νύφη.Κατανοώ απόλυτα την αντίδραση της μητέρας σου.
25 χρονών είσαι γυναίκα κορίτσι μου...ακόμα δεν έχεις βάλει τα όρια σου; Αν ήσουν 15 το καταλαβαίνω αλλά στα 25 δε μπορεί να σε παίρνει η μαμά για να γυρίσεις σπίτι...ας το έβαζες στο αθόρυβο και εσύ...για να έκανε έτσι λογικά θα φοβόταν το πρόστιμο γιατί φαντάζομαι ότι η ίδια θα το πληρωνε...αν έκανε έτσι λόγω της ύπαρξης αγοριών στην παρέα τότε υπάρχει πρόβλημα....θέσε τα όρια σου ..είσαι γυναίκα πια!
Scroll to top icon