Λοβέρδος: Ανοικτός στη διεκδίκηση της ηγεσίας - «Θέλω υπερδιπλασιασμό του ΠΑΣΟΚ»

Λοβέρδος: Ανοικτός στη διεκδίκηση της ηγεσίας - «Θέλω υπερδιπλασιασμό του ΠΑΣΟΚ» Facebook Twitter
Φωτογραφία: ΑΠΕ-ΜΠΕ
0

Διαψεύδει κατηγορηματικά ο Ανδρέας Λοβέρδος τα περί εκνευρισμού του για την καθαίρεσή από κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΙΝΑΛ με απόφαση της Φώφης Γεννηματά, ενώ εμφανίζεται ανοικτός στη διεκδίκηση της ηγεσίας. 

Ο κ. Λοβέρδος τόνισε ότι η απομάκρυνσή του είναι απόφαση της κ. Γεννηματά, και πως εκείνος την ευχαρίστησε καθώς είχε επί πεντέμιση χρόνια την ευκαιρία να εκφράζει το ΠΑΣΟΚ στη Βουλή. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ΣΚΑΪ, χαρακτήρισε «ανοησίες και χαζομάρες» τα περί εκνευρισμού από την πλευρά του, λέγοντας ότι στην σύντομη συνάντησή τους, που δεν κράτησε πάνω από ένα λεπτό, αντάλλαξαν ευχές και της είπε πως εάν πιστεύει ότι η απομάκρυνσή του είναι μια επιλογή που κάνει καλό στο κόμμα, τότε «μια χαρά και προχωράμε».

Ο κ. Λοβέρδος δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να διεκδικήσει την ηγεσία του κόμματος, επισημαίνοντας ότι αν δεν υπήρχε η πανδημία θα υπήρχαν πολλές εξελίξεις στα κόμματα. Η πανδημία, τόνισε, δεν μας επιτρέπει να θέσουμε τέτοια θέματα, όμως στο εσωτερικό των κομμάτων μια τέτοια συζήτηση δεν σταματά ποτέ, ούτε και σε καιρό πολέμου. Στη συνέχεια είπε πως θέλει να δει την παράταξή του να υπερδιπλασιάζει τις δυνάμεις της. Τόνισε πως θέλει το ΠΑΣΟΚ να μεγαλώσει τόσο που να μιλά πλέον για μέτωπα, ενώ χαρακτήρισε την ΝΔ ιδεολογικό αντίπαλο και τον ΣΥΡΙΖΑ υπαρξιακό αντίπαλο του ΠΑΣΟΚ.

Σε όσους επισημαίνουν ότι βρίσκεται πιο κοντά στη ΝΔ, ο πρώην υπουργός απάντησε ότι έχει μια πορεία από την άσκηση εξουσίας, που καθιστούν χωρίς νόημα αυτές τις διαρροές. Στο ερώτημα «ΠΑΣΟΚ ή ΚΙΝΑΛ» απάντησε ότι είναι ΠΑΣΟΚ και ως ΠΑΣΟΚ μετέχει στο Κίνημα Αλλαγής. Πρόσθεσε ότι ο φορέας των μηνυμάτων της μεταπολίτευσης αλλά και του μηνύματος προς το μέλλον, είναι το ΠΑΣΟΚ.

Με πληροφορίες από ΣΚΑΪ

Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ευτύχης Βαρδουλάκης: «Το rebranding του Τσίπρα άργησε»

Newsroom / «Το rebranding του Τσίπρα άργησε»

Υπάρχει χώρος για επιστροφή του Αλέξη Τσίπρα; Είναι η Ζωή Κωνσταντοπούλου ο αντίπαλος που θέλει η ΝΔ; Γιατί δεν ανακάμπτει το ΠΑΣΟΚ; Και τι σηματοδοτούν οι πρώτες εκατό μέρες του Τραμπ στην εξουσία; O Γιάννης Πανταζόπουλος συζητά με τον σύμβουλο στρατηγικής και επικοινωνίας, Ευτύχη Βαρδουλάκη.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Κυρανάκης: Σύστημα γεωεντοπισμού των τρένων και προσλήψεις σε ΡΑΣ κι ΕΟΔΑΣΑΑΜ

Πολιτική / Κυρανάκης: Σύστημα γεωεντοπισμού των τρένων και προσλήψεις σε ΡΑΣ κι ΕΟΔΑΣΑΑΜ

Ο αναπληρωτής υπουργός ανακοίνωσε επίσης την προώθηση σύγχρονης εταιρικής δομής για τον νέο ΟΣΕ, με στόχο την ενίσχυση της αποδοτικότητας και την ταχύτερη εκτέλεση κρίσιμων έργων
LIFO NEWSROOM
Μητσοτάκης στο υπουργικό για σιδηρόδρομο: Θα αλλάξουν όσα δεν άλλαξαν εδώ και δεκαετίες

Πολιτική / Μητσοτάκης στο υπουργικό για σιδηρόδρομο: Θα αλλάξουν όσα δεν άλλαξαν εδώ και δεκαετίες

Η αποκατάσταση των υποδομών στη Θεσσαλία, πλήρης τηλεδιοίκηση και αυτόματη πέδηση, γεωεντοπισμός τρένων σε πραγματικό χρόνο και η νέα πλατφόρμα railway.gov.gr στο υπουργικό
LIFO NEWSROOM
Ένοπλες Δυνάμεις: Στόχος οι 150.000 ενεργοί έφεδροι μέχρι το 2030

Πολιτική / Ένοπλες Δυνάμεις: Στόχος οι 150.000 ενεργοί έφεδροι μέχρι το 2030

Η εκπαίδευση θα βασίζεται στις σύγχρονες τεχνολογίες και τα διδάγματα πρόσφατων συγκρούσεων, περιλαμβάνοντας νέες ειδικότητες και εκπαίδευση σε σύγχρονα οπλικά συστήματα, τακτικές μάχης, χρήση drones και προσομοιωτές μάχης
LIFO NEWSROOM
Μητσοτάκης: Νομοθετική πρωτοβουλία για τον επαναπατρισμό Ελλήνων γιατρών από τις ΗΠΑ

Πολιτική / Μητσοτάκης: Νομοθετική πρωτοβουλία για τον επαναπατρισμό Ελλήνων γιατρών από τις ΗΠΑ

Η νομοθετική ρύθμιση που προανήγγειλε ο πρωθυπουργός επιλύει το πρόβλημα της αναγνώρισης τίτλου ειδικότητας και συνακόλουθα της εξειδίκευσης που απέκτησαν Ελληνες γιατροί σε πανεπιστήμια των ΗΠΑ
LIFO NEWSROOM