ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
1.2.2021 | 18:28

Ο ''άσχημος''

Η μητέρα μου δεν μπορεί να αποδεχτεί τον νέο μου σύντροφο γιατί είναι άσχημος. Ναι έτσι λέει! Επίσης πιστεύει ότι χαραμίζομαι και ότι θα μπορούσα να έχω έναν πολύ καλύτερο με πιο σίγουρο μέλλον (επειδή ο τωρινός κάνει 2 δουλειές για να ανταπεξέλθει οικονομικά). Κατα βάθος πιστεύω ότι δεν έχει ξεπεράσει τον πρώην μου ο οποίος αν και εμφανίσιμος και αρκετά ευκατάστατος μου έκανε ψυχολογικό πόλεμο για το τι φορούσα και με ποιούς μιλούσα. Πράγματα που τα ξέρει η γλυκιά μου η μητέρα αλλά προτιμάει να ζήσω μία πιο άνετη ζωή χωρίς να είμαι ευτυχισμένη :)
3
 
 
 
 
σχόλια
Μάνες παιδί μου, τι περιμένεις; Σαν τη δικιά μου ένα πράγμα που πιστεύει ότι αν ο άνδρας μου είναι κάτι λιγότερο από μεγαλογιατρος, μεγαλοδικηγορος ή διευθυντής πολυεθνικής, θα έχω κακοπεσει!
Η μάνα μου δεν έχει ξεπεράσει τον πρώην μου λέει! Το λες και κωμικοτραγικό.Την επόμενη φορά που θα σου πει κάτι αντίστοιχο και θα σε ενοχλήσουν τα λεγόμενά της, πες της αυτά ακριβώς που γράφεις εδώ κι ότι λυπάσαι για τις επιθυμίες που έχει για την κόρη της. Δεν τελική μια χαρά έχεις το δικαίωμα κσο την υποχρέωση να της ζητήσεις να σταματήσει να κατηγορεί τον σύντροφό σου. ΥΓ: αυτό που πολλοί γονείς θεωρούν ότι τα παιδιά τους αδικούνται κατάφορα κι ότι θα μπορούσαν έχουν κάτι πολύ "καλύτερο", ασχολίαστο και τόσο τετριμμένο.
Scroll to top icon