ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
4.2.2021 | 03:23

ζωή

πριν 7 μήνες με χώρισε, προσπαθήσαμε να μείνουμε φίλοι, δεν τα καταφέραμε. πριν 2 μήνες μου είπε ότι δεν θέλει καμία επαφή πλέον μαζί μου γιατί δεν της έκανα καλό και όντως από τότε δεν έχουμε μιλήσει. μου μίλησε πολύ άσχημα. έχω κάνει πολλά λάθη, όμως από τότε που με άφησε προσπαθώ κάθε μέρα συνέχεια να γίνομαι καλύτερος άνθρωπος για εμένα και για όλους τους ανθρώπους μου. δεν θα είμαστε ποτέ ξανά μαζί και αυτό το έχω αποδεχτεί. όμως την αγαπάω υπερβολικά πολύ για να μην την έχω καθόλου στην ζωή μου. διάφορα γεγονότα με έκαναν να φοβάμαι πολλά. φοβάμαι να περάσω την ζωή μου χωρίς να μην είναι αυτή μέσα σε αυτήν, έστω ως φίλη, ως γνωστή. φοβάμαι μην πάθει κάτι, μην πάθω κάτι, και μείνω με το παράπονο ότι μείναμε "μαλωμένοι". ξέρω ότι με νοιάστηκε, για αυτό έχω κάποια ελπίδα ότι ίσως με δεχτεί κάποια στιγμή πίσω, ως έστω φίλο. όμως μου ζήτησε να μείνω μακριά, οπότε δεν έχω τρόπο να το πετύχω αυτό. δεν θα επικοινωνήσω μαζί της εφόσον δεν το θέλει. αλλά φοβάμαι μήπως δεν μου δώσει ποτέ την ευκαιρία... δεν ξέρω τι να κάνω και κάθε μέρα μου λείπει πιο πολύ.
4
 
 
 
 
σχόλια
Ελπίζω να μην ακουστεί σκληρό αυτο που θα πω, δεν εχω καμία τέτοια πρόθεση όμως εχω βρεθεί σε παρόμοια θέση κατα το παρελθόν και αυτο που θα ήθελα να σου προτείνω είναι να τα βρεις και να αγαπήσεις περισσότερο τον εαυτό σου. Τότε θα καταφέρεις να προχωρήσεις χωρίς τις σκέψεις που κάνεις για εκείνο το άτομο. Ναι οκ μπορεί να αγαπηθηκατε στο μέγιστο δεν αμφιβάλω. Όταν όμως κάποιος φτάσει στον χωρισμό φτανει για κάποιον λογο και τις περισσότερες φορές δεν φταίει μονο ο ένας. Απο εκεί κ πέρα αφού σου είπε ότι δεν σε θέλει στην ζωή του αυτός ο άνθρωπος θα πρέπει να δώσεις χρόνο στον εαυτό σου να το αποδεχτεί κ να προχωρήσεις γτ αυτο που καταλαβε αυτος ο άνθρωπος και στο είπε, δλδ οτι του κάνεις κακο, ακριβώς το ίδιο σου κάνει κι εκείνος εσένα απλά δεν το καταλαβαίνεις γτ το συναίσθημα ότι θα τον χάσεις είναι πιο δυνατό απο το να είσαι καλά. Κάποια στιγμή θα καταλάβεις οτι δεν σου αξίζει ούτε εσένα κάτι τέτοιο κ θα ξεκολλήσεις κ θα αρχίσεις να κοιτάς τον εαυτό σου ,τότε θα βρεις έναν άνθρωπο να σε ολοκληρώνει ξανα, ακόμα κι αν τώρα σου φαίνονται όλα αυτά που λέω ανύπαρκτα. Να θυμάσαι οτι τίποτα που δεν είναι αμοιβαίο δεν είναι ωραιο. Πάρε τον χρόνο σου αλλά θα συνέλθεις απο ολο αυτο. Γι αυτο να είσαι σίγουρος/ρη!
Scroll to top icon