ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
4.2.2021 | 19:38

Να τα βγάλω από μέσα μου.

Είμαι άντρας 28 χρόνων. Όταν ήμουν 23 χρόνων έκανα μια σχέση, την οποία δεν έχω λόγια να περιγράψω. Η καλύτερη και ταυτόχρονα η χειρότερη σχέση της ζωής μου. Μετά από αυτή τη σχέση όμως έκλεισα συναισθηματικά. Για 5 ολόκληρα χρόνια δεν έχω νιώσει το παραμικρό για καμιά κοπέλα(συμπεριλαμβανομένης και της πρώην για να μαι ξεκάθαρος). Έχω κάνει σχέσεις και δεν ένιωσα ΤΊΠΟΤΑ. Νιώθω ότι κάτι δεν πάει καθόλου καλά αλλά δεν ξέρω πως να το αντιμετωπισω.
2
 
 
 
 
σχόλια
Είναι δύσκολο.. Το έχω περάσει και σε καταλαβαίνω απόλυτα !!Εγώ θα σου πω ότι καλά κάνεις και προσπαθείς από την μια να προχωρήσεις την ζωή σου αλλά είναι ίσως και άδικο , να είσαι με μια γυναίκα που να νιώθει για σένα όλα αυτά που ένιωθες εσύ κάποτε για κάποια. Δεν έχω κάποια μαγική λύση. Αυτό έχει να κάνει καθαρά με σένα.. Εάν θες την δική μου περίπτωση , εγώ προτίμησα την μοναξια για ένα πολύ μεγάλο διάστημα. Και όταν λέω μοναξιά , εννοώ πλήρης μοναξιά. Δύσκολο? Πολύ , αλλά δεν ήθελα να κοροϊδέψω καμία ,όσες προσεγγίσεις και αν είχα..
Scroll to top icon