Θα διεξαχθεί τελικά το Πανελλήνιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου- «Πράσινο φως» από τους ειδικούς

Θα διεξαχθεί τελικά το Πανελλήνιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου- «Πράσινο φως» από τους ειδικούς Facebook Twitter
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ/ EUROKINISSI
0

Η επιτροπή λοιμωξιολόγων άναψε το πράσινο «φως» στον ΣΕΓΑΣ για τη διοργάνωση του πανελληνίου πρωταθλήματος κλειστού στίβου, το οποίο θα διεξαχθεί στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Η σχετική απόφαση συμπεριλαμβάνεται στην σχετική ΚΥΑ που αναρτήθηκε το βράδυ του Σαββάτου.

Όπως ανακοινώθηκε, με αυστηρούς όρους θα διεξαχθεί τελικά την επόμενη εβδομάδα, στις 12-13 Φεβρουαρίου, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου. Όπως διευκρινίζεται στο σημερινό ΦΕΚ (Β' 454) με τα έκτακτα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κορωνοϊού COVID-19 στο σύνολο της Επικράτειας, σε επίπεδο μητροπολιτικών περιοχών (Αττική, Θεσσαλονίκη) επιτρέπεται «η διεξαγωγή προγραμματισμένων αγώνων, που αποτελούν κριτήριο πρόκρισης σε διεθνείς διοργανώσεις, όπου συμμετέχουν αθλητές στους οποίους έχει ήδη επιτραπεί η προπόνηση με προηγούμενες αποφάσεις».

Κατά συνέπεια, το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα θα διεξαχθεί προκειμένου να καταστεί εφικτή η επιλογή των αθλητών που θα συμμετάσχουν στο Ευρωπαϊκό του Τορούν. Η διεξαγωγή αφορά σε αυστηρά προκαθορισμένο αριθμό συμμετεχόντων αθλητών, χωρισμένων σε τρία τμήματα, με τεστ 48 ώρες πριν και όλες τις υπόλοιπες αυστηρότατες προϋποθέσεις που περιλαμβάνει το σχετικό υγειονομικό πρωτόκολλο.

Ομοίως, θα πραγματοποιηθεί και η Ημερίδα της Εθνικής ομάδας Πάλης, για την πρόκριση στο Προολυμπιακό Τουρνουά στην Ουγγαρία.

Αντίθετα, για όλες τις υπόλοιπες αθλητικές δραστηριότητες, συνεχίζουν να ισχύουν όσα προβλέπονταν τις προηγούμενες εβδομάδες, μέχρι το πρωί της Δευτέρας 15/2».

Αθλητισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αταμάν: Η Θύρα 13 μου ζήτησε «συγγνώμη» για το πανό για την Κύπρο

Αθλητισμός / Αταμάν: Η Θύρα 13 μου ζήτησε «συγγνώμη» για το πανό για την Κύπρο

«Αυτό το πανό ανέβηκε εν αγνοία της διοίκησης του Παναθηναϊκού», λέει ο Αταμάν σύμφωνα με το Haber Global και προσθέτει ότι «η διοίκηση του συλλόγου είναι επίσης πολύ θυμωμένη με αυτήν την κατάσταση»
LIFO NEWSROOM
Παναθηναϊκός: Εκνευρίστηκε ο Αταμάν με πανό για την Κύπρο - Οργή στα τουρκικά ΜΜΕ

Αθλητισμός / Παναθηναϊκός: Εκνευρίστηκε ο Αταμάν με πανό για την Κύπρο - Οργή στα τουρκικά ΜΜΕ

Το βίντεο με την αποβολή του προπονητή του Παναθηναϊκού από φιλικό με την Μακάμπι στην Κύπρο - Η δήλωση που ανήρτησε στα κοινωνικά δίκτυα - Τι γράφουν οι τουρκικές εφημερίδες
LIFO NEWSROOM