ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
18.2.2021 | 01:05

Δίλημμα

Τι κάνεις όταν οι πιο στενοί σου φίλοι δε συμπαθούν την κοπέλα σου (με την οποία περνάτε τέλεια) και εσύ είσαι στη μέση?
7
 
 
 
 
σχόλια
Απο πότε πρεπει να παιρνεις εγκριση απο τους φίλους σου για την κοπέλα σου και το αντίστροφο;Πρόκειται για δύο ξεχωριστές σχέσεις που δεν υπαρχει λογος να τις μπλεκεις.Μην επιτρέπεις σε κανένα να σε χειραγωγεί και να έχει άποψη για τις δικές σου επιλογές.

Όταν ζούμε σε ένα περιβάλλον με άλλους ανθρώπους, είναι απολύτως λογικό η γνώμη του περίγυρου να διαδραματίζει το ρόλο της. Νομίζω ότι είστε απλά πολύ ρομαντική...

Κακόβουλους θα τους χαρακτήριζα και στη θέση σου δε θα με ένοιαζε καθόλου. Θα απαγόρευα μάλιστα να μιλάνε άσχημα για αυτήν μπροστά μου και θα τους ευχομουν να βρουν κάποια που θα τους έκανε να νιώθουν όπως αυτή εσένα.
Μπορείς να συνεχίσεις να περνάς τέλεια με την κοπέλα σου, χωρίς να περνάτε χρόνο με τους φίλους σου. Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί πρέπει το ζευγάρι να πηγαίνει ντε και καλά πακέτο σε όλα. Εσύ τους φίλους σου και αυτή τις δικές της φίλες και όλα καλά!
Δέν είναι φίλοι σου,όχι γιατί δεν συμπαθούν την κοπέλα σου,αλλά γιατί προσπαθούν να σε επηρεάσουν απ'ότι καταλαβαίνω.Θα διάλεγα να είμαι με την κοπέλα μου,δαγκωτό,και την άποψη τους να την κρατήσουν για τους εαυτούς τους.
Scroll to top icon