ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
20.2.2021 | 21:29

εμμονικοι γονεις

Η μητερα μου στήνει διαρκώς σκηνικα για να με εξαναγκασει να εργαστώ.(Να σημειωσω οτι ειμαι αμεα και παιρνω επιδομα και δεν τους ζητω λεφτα. Καποοα στιγμη εννοειται θα μεινω αλλου αλλα τωρα δυστυχως μενω με γονεις) Σημερα μου ειπε" α! Ειδα την Βουλίτσα. Επιασε δουλεια εκει. Την ειδες την καημένη,το παλευει οχι σαν εσενα".Άλλο: " Εσυ δεν δικαιουσαι να εκφερεις αποψη,γιατι δεν εχεις δουλεψει ποτέ και δεν ξερεις πώς λειτουργει ο κοσμος".Αυτο γινεται σε καθε μα καθε αφορμη που θα βρει ή θα δημιουργησει.Εχω φτασει να φοβαμαι να βρεθω στον ιδιο χωρο μαζι της μην αρχισει παλι απο ασχετα πραγματα να φερει τη συζητηση εκει.Εχω απελπιστει γιατι δεν ξερω από πού θα μου ερθει αλλος καβγας..!!!!
1
 
 
 
 
σχόλια
Η μητέρα σου έχει δίκιο. Πιθανως να μην το εκφράζει σωστά, όμως έχει δίκιο. Μετά από μια ηλικία οφείλεις να ξεβολευεσαι και να αποζητάς την επαγγελματική σου εξέλιξη. Τι πάει να πει είμαι αμεα και παίρνω επίδομα και δεν τους ζητώ λεφτά; Δηλαδή τόσα κινήματα αμεα που παλεύουν για δικαιώματα, για πρόσβαση στην εργασία, για ισότιμη μεταχείριση δε σου λένε τίποτα; Δηλαδή σου αρκεί το επίδομα του κράτους για να πορευθεις ή νομίζεις ότι οι γονείς και το σπίτι τους θα είναι πάντα εκεί; Αυτο που θέλει η μητέρα σου είναι να ξεκουνηθεις, να προσπαθήσεις για τη ζωή σου ως ανεξάρτητος άνθρωπος, να ψαχτείς, να παλέψεις και να μη βολεύεσαι στα οποια επιδόματα του κράτους. Και έχει δίκιο. Μια μέρα θα τη θυμηθείς.
Scroll to top icon