Σρι Λάνκα: 9χρονο κορίτσι πέθανε έπειτα από τελετή «εξορκισμού»

Αστυνομικοί στη Σρι Λάνκα Facebook Twitter
Φωτογραφία αρχείου EPA
0

Ένα εννιάχρονο κορίτσι στη Σρι Λάνκα έχασε τη ζωή του, αφού χτυπήθηκε με ραβδί κατά τη διάρκεια τελετής που θεωρείται ότι «διώχνει τα κακά πνεύματα».

 

Το κορίτσι άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο, όπου μεταφέρθηκε αφού έχασε τις αισθήσεις του κατά τη διάρκεια του τελετουργικού. Η μητέρα του κοριτσιού και η γυναίκα που εκτέλεσε την τελετή συνελήφθησαν και παρουσιάστηκαν ενώπιον δικαστηρίου τη Δευτέρα. Η μητέρα πίστευε ότι η κόρη της ήταν «κυριευμένη από δαίμονα», σύμφωνα με την αστυνομία.

 

Το περιστατικό συνέβη στην πόλη Ντελγκόδα της Σρι Λάνκα, όπου η γυναίκα ήταν γνωστή για την παροχή υπηρεσιών «εξορκισμού», σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ.

 

Η αστυνομία δήλωσε ότι έριξαν στο μέτωπο κοριτσιού λάδι και το χτύπησαν, επειδή η μητέρα υποστήριζε ότι έπρεπε να «εκδιωχθεί ένας δαίμονας», σύμφωνα με την εφημερίδα Adaderana.

 


Κάποιοι από τους γείτονες προσπάθησαν να παρέμβουν όταν άκουσαν τα κλάματα του κοριτσιού, αλλά δεν κατάφεραν να το σώσουν, μετέδωσε το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων. Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που γίνονται εξορκισμοί στην περιοχή, με συνέπεια τραυματισμούς ή θανάτους, σύμφωνα με την αστυνομία.

 

Με πληροφορίες από BBC

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ουκρανία: Ο Τραμπ προτείνει «ταχύ τερματισμό» του πολέμου χωρίς αναφορά σε εδαφική ακεραιότητα

Διεθνή / Ουκρανία: Ο Τραμπ προτείνει «ταχύ τερματισμό» του πολέμου χωρίς αναφορά σε εδαφική ακεραιότητα

Κείμενο απόφασης 65 λέξεων για «ταχύ τερματισμό» του πολέμου χωρίς αναφορά στον σεβασμό της εδαφικής ακεραιότητας της Ουκρανίας φέρνει η κυβέρνηση Τραμπ στην Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ
LIFO NEWSROOM