Σεισμός 6 Ρίχτερ: Κατέρρευσε τοίχος σπιτιού - Πυροσβέστες απομάκρυναν ηλικιωμένο

Σεισμός 6 Ρίχτερ στην Ελασσόνα: Εγκλωβίστηκε ηλικιωμένος - Κατέρρευσε σπίτι Facebook Twitter
larissanet
0

Συναγερμός  έχει σημάνει στην Πυροσβεστική έπειτα από τον ισχυρό σεισμό της τάξης των 6 Ρίχτερ που σημειώθηκε λίγο μετά τις 12:00 το μεσημέρι στην Ελασσόνα.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, αξιωματικοί της Υπηρεσίας απομάκρυναν έναν ηλικιωμένο όταν κατέρρευσε τοίχος του σπιτιού του στο Μεσοχώρι. Νωρίτερα, η ΕΡΤ είχε μεταδώσει ότι ο ηλικιωμένος είχε εγκλωβιστεί μετά το σεισμό. Ωστόσο, σύμφωνα με αξιωματικό της Πυροσβεστικής που μίλησε στο Lifo.gr, ο ηλικιωμένος χρειάστηκε τη βοήθεια της Υπηρεσίας για να απομακρυνθεί από το σημείο, καθώς αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τέμπη: Τίτλους σπουδών και άδειες ασκήσεως επαγγέλματος, ζητά ο ανακριτής από τους τεχνικούς συμβούλους

Ελλάδα / Τέμπη: Τίτλους σπουδών και άδειες ασκήσεως επαγγέλματος, ζητά ο ανακριτής από τους τεχνικούς συμβούλους

Απαιτείται επίσης έγγραφο από τις αρμόδιες δικαστικές ή εισαγγελικές αρχές που να πιστοποιεί την εγγραφή τους στους επίσημους πίνακες πραγματογνωμόνων
LIFO NEWSROOM