ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
11.4.2021 | 20:13

..

Λοιπόν να αρχίσω απ' το ότι η γιαγιά μου χτύπησε και οι δικοί μου πήραν μια κοπέλα να την προσέχει για κάποιους μήνες και εγώ βλέπω αυτή την κοπέλα και πραγματικά αναρωτιέμαι γιατί άλλοι τα βρίσκουν όλα έτοιμα και κάτι τέτοιες γυναίκες προσπαθούν τόσο πολύ για 750 ευρώ τον μήνα και κάνουν κυριολεκτικά σκατοδιυλεια και ξέρω πόσα άτομα που δεν δουλεύουν οριακά και τα βρίσκουν όλα μα όλα έτοιμα γιατι τόση αδικία ρε γαμωτο
9
 
 
 
 
σχόλια

Άλλοι άνθρωποι περνάνε τη μισή ζωή τους στα θρανία κι έχουν ξοδέψει ένα σωρό λεφτά, για να πάρουν μεταπτυχιακά και συναφή πτυχία. Δεν πρέπει να επιβραβευτούν για τους πολυετείς κόπους τους περισσότερο από μια καθαρίστρια ή μια γυναίκα που φροντίζει ηλικιωμένους χωρίς ιδιαίτερη μόρφωση; Περαστικά στη γιαγιά σου.

Πολυετή κόπο κάνουν και οι Καθαρίστριες για να τα βρίσκουν όλοι καθαρά και να αποφεύγονται μολύνσεις ειδικά τώρα στην εποχή του κορωνοϊου ... Που πρέπει να είναι όλα πεντακάθαρα...Την δυσκολότερη δουλειά κάνουν κατά την γνώμη μου και δεν εκτιμούνται στην χώρα μας... Και οσοι δουλεύουν στα απορριματοφόρα και κινδυνεύουν κάθε λεπτό... ΌΛΟΙ οι άνθρωποι κοπιάζουν και ειδικά οι αγρότες στα χωριά , που σκαλίζουν τα χωράφια κάτω από τον καυτό ήλιο... Δεν σημαίνει ότι αξίζουν λιγότερο σαν άνθρωποι επειδή δεν κατόρθωσαν να σπουδάσουν... Τα πτυχία δεν φέρνουν πάντα ούτε το χρήμα, ούτε την επαγγελματική καταξίωση, ούτε σημαίνει ότι στους ανθρώπους αυτούς υπάρχει απαραίτήτως συναισθηματική νοημοσύνη και καλλιέργεια ψυχής... Κάποιοι συγγενείς μου έχουν πετύχει σαν Επιστήμονες , αλλά απέτυχαν σαν Άνθρωποι , αφού πιστεύουν ότι είναι Θεοί και προσβάλλουν τους πάντες ως υποδεέστερους... ΌΛΟΙ θα έπρεπε να επιβραβεύονται για την προσφορά τους στο κοινωνικό σύνολο , γιατί όλοι χρειάζονται! Σε κάποιες Ευρωπαϊκές χώρες αυτό γίνεται πράξη! Είχαν βραβεύσει μια Καθαρίστρια για την προσφορά της!!!

Συγκριτικα κανενας κοπος στο να σπουδαζεις χρονια και να ξοδευεις τα λεφτα των γονιων σου σαν να εισαι παιδακι σε αχρηστα πραματα(θεωρητικος τομεας κυριως) αντι να δουλευεις οπως οι χειρωνακτες βιοπαλαιστες που καλιεργουν το φαγητο μας, μαζευουν τα σκουπιδια μας και φτιαχνουν τις υδραυλικες και ηλεκτρικες μας υποδομες.

Scroll to top icon